Ya están aquí los Mix Packs de semillas RQS - Descubre más

RQS Pro: liderant la innovació i el desenvolupament del cànnabis

RQS Pro: liderant la innovació i el desenvolupament del cànnabis

El clima i el medi ambient s'enfronten a unes amenaces sense precedents. Amb l'escalfament global, el col·lapse ecològic i la contaminació del planeta, ens trobem davant un punt d'inflexió crucial. Mentre els engranatges dels governs de tot el món giren lentament, depèn de nosaltres, com a individus i empreses, fer alguna cosa sobre aquest tema.

En RQS tenim un historial de pràctiques capdavanteres i respectuoses amb la naturalesa, com les tècniques de cultiu ecològic, l'ús de llum natural i la inversió en tecnologia més eficient per al cultiu. No obstant això, creiem que podem fer un pas més enllà, i volem compartir-ho amb el món.

Per aquest motiu hem creat RQS Pro. Aprofitant els nostres anys d'experiència i coneixement, pretenem fomentar la recerca i educació en el sector de la marihuana, i descobrir noves formes per a fer que sigui el més innovador i sostenible possible.


Què és RQS Pro?

Video id: 733881361

RQS Pro té com a objectiu investigar i promoure els últims avanços en matèria de genètica del cànnabis, tècniques i tecnologies de cria i cultiu, i cannabinoides.

"La missió és doble: crear varietats de marihuana que siguin millors, més productives i més estables; i ampliar els límits del sector. "

Gràcies al major coneixement dels cannabinoides que obtindrem mitjançant la nostra recerca sobre el cànnabis, no sols podrem adaptar els ceps de marihuana a les necessitats de tot el món, sinó que ampliarem el coneixement global dels possibles usos dels cannabinoides, tant mèdics com recreatius.

Què és RQS Pro?

RQS i RQS Pro: Una relació amb sinergies

La missió de RQS Pro és una extensió del que Royal Queen Seeds ha defensat des del primer dia: no sols ser líders en el mercat, sinó també en la divulgació, la recerca i el desenvolupament del cànnabis. Amb RQS Pro, fem un pas més per a complir aquesta missió.

Els descobriments de RQS Pro nodriran a RQS i amb el temps arribaran al mercat. Mitjançant aquest procés, s'identificaran àrees de nou desenvolupament tecnològic. Des de la recerca genètica fins al desenvolupament de sistemes d'il·luminació, reg i cultiu ecològic; els avanços de RQS Pro milloraran enormement els sistemes utilitzats per RQS.

I viceversa. Igual que RQS Pro ajuda a millorar a RQS, les opinions, experiències i necessitats dels nostres clients ajuden a enfocar, modelar i dirigir cap a on invertir el temps i els esforços de RQS Pro.

I què significa això quant a les plantes? Significa que la qualitat del producte (ja sigui el sabor, la productivitat, la resistència o l'estabilitat) millorarà encara més ràpidament.

D'aquesta manera, les dues branques de RQS s'alimentaran mútuament i de manera contínua, donant lloc a majors descobriments.

Qui sap on pot portar-nos?

Video id: 673601992

Fer del món un lloc millor amb RQS Pro

Cap d'aquests avanços valdria la pena si no aconseguissin també que el cultiu de marihuana sigui més respectuós amb el medi ambient. Per això la sostenibilitat està en el centre de les nostres recerques.

En crear plantes que creixin més ràpid i més compactes, reduirem els recursos que cada planta necessita per a créixer. En desenvolupar tècniques noves i avantguardistes que aprofitin el poder de la naturalesa i redueixin el nostre impacte, podem ajudar al fet que el planeta continuï sent saludable per a les futures generacions. Mitjançant la inversió en recerca, volem trobar maneres d'ampliar els límits del sector, i aportar una millor comprensió de tot el que l'envolta.

Tens 18 anys o més?

El contingut de RoyalQueenSeeds.cat és únicament apte per a adults i està reservat per a majors d'edat.

Assegura't de conèixer les lleis del teu país.

En clickar a ENTRAR, confirmes
que tens
18 anys o més.