• Use-It-All Box
 • Use-It-All Box
 • Use-It-All Box

Use-It-All Box

L'útil Use- It-All   Box  conté elements tan fonamentals per un  fumeta  com a paper d'embolicar, filtres, llumins, llaminadures, xiclets i un condó. Amb la Use- It-All   Box  en la teva butxaca estaràs llest per sortir a qualsevol part i mai tornaràs a perdre una altra oportunitat per iniciar una conversa i socialitzar!
 3.00/5 (1) Escriu una opinió
Afegir a productes favorits
Enviament
Gratuït
Retorn
Gratuït
Enviament
Secret

Use it all box"Tens foc?" "No, ho sento" Quina pena! Pensa-ho bé: Quantes vegades has necessitat un encenedor o un paper, un xiclet, un filtre... però no tenies a mà? Milers d'oportunitats perdudes davant dels teus nassos. De vegades, les coses més senzilles, com un encenedor o un xiclet, ens podien haver ofert una gran manera d'entaular una petita xerrada...

Royal Queen Seeds ha col·laborat amb PoppyBox per crear una gran solució a aquest problema amb el seu Use-It-All Box. La Use-It-All Box de Royal Queen Seeds és una enginyosa col·lecció d'articles essencials pel fumeta, aquestes coses que per alguna raó, mai tenim a mà quan les necessitem.

La Usi-It-*All Box conté paper de fumar, filtres i llumins, juntament amb una selecció de llaminadures, xiclets i un condó. Tots aquests productes vénen perfectament col·locats en una caixa molt pràctica que pots portar amb tu a qualsevol part.

La Use-It-All Box és la navalla suïssa per portar sempre damunt i un aliat perfecte para quan vas de compres, a un festival de música, de vacances o simplement quan visites a algun amic d'imprevist. La grandària de la Use-It-All Box ho fa senzill, perquè la pots guardar còmodament en la teva jaqueta, motxilla o maleta.

No tornis a perdre una oportunitat per socialitzar i mantingues aquests bàsics del fumeta amb tu a tot moment, gràcies a la Use-It-All Box de Royal Queen Seeds!

La Use-It-All Box inclou:

- 1 Condó
- Llaminadures
- Xiclets
- Paper de fumar
- Filtres
- Llumins


  By F. E. on 04/Jul/2017 :
  (3)

  Title : Geht so
  Comment : Die Box ist gut und platzsparend aufgebaut, hat magnetische Verschlüsse und bis auf das aller wichtigste (grün) ist alles dabei, was man zum rauchen benötigt. Die Streichhölzer sind ziemlich klein, was aber eigentlich kein Problem ist. Einzig negatives: das Kondom ist gerissen. Zum Glück direkt am Anfang, sonst wäre schlimmes passiert... Daher nur drei Sterne, da Sicherheit das wichtigste ist.


  You can't post a review because you are not logged as a customer

  Log in / sign up
CLIENTS QUE VAN COMPRAR AQUEST PRODUCTE TAMBÉ COMPRAREN:

Tens 18 anys o més?

El contingut de RoyalQueenSeeds.cat és únicament apte per a adults i està reservat per a majors d'edat.

Assegura't de conèixer les lleis del teu país.

En clickar a ENTRAR, confirmes
que tens
18 anys o més.