• RQS iPhone 5 case
 • RQS iPhone 5 case
 • RQS iPhone 5 case
 • RQS iPhone 5 case
 • RQS iPhone 5 case

Carcassa RQS per a l'iPhone 5

RQS vol oferir-te una increïble carcassa de RQS per a l'iPhone 5. Aquesta carcassa inclou l'atractiu escut de RQS en vermell i daurat i és flexible i resistent als impactes. Amb aquest accessori, mai més t'hauràs de preocupar pel teu telèfon. La carcassa de 
 1/5 (8) Escriu una opinió
Tria color
 • Gris
 • Negre
Afegir a productes favorits
Enviament
Gratuït
Retorn
Gratuït
Enviament
Secret

RQS es una de les millors carcasses per a l'iPhone 5 i la trobaràs en el complert catàleg de productes de cànnabis, que inclou les millors llavors i soques.

En una societat connectada com l'actual, gairebé tots en el món del cànnabis medicinal o del banc de llavors de cànnabis tenim accés o disposem d'un telèfon mòbil per a ús laboral o personal. Volem que els nostres preuats clients tinguin la seguretat que ofereix una carcassa resistent, volem oferir-los una cosa que els faci la vida més fàcil. Aquesta carcassa negra amb un acolorit escut en vermell és un accessori atractiu i fiable per a l'iPhone 5.

Explora el nostre inventari del banc de llavors de cànnabis i del banc de llavors normals sense patir per si el teu iPhone 5 està exposat a situacions adverses. Amb el teu iPhone 5 i la carcassa, ràpidament podràs obtenir respostes a les preguntes que tinguis sobre el cultiu de llavors de cannabis. Estem aquí per ajudar-te. Descobreix el nostre lloc a través de l'iPhone 5. Tot just ara comencem a comprendre el creixement del mercat de productes de cànnabis medicinal

i el teu telèfon mòbil és molt valuós. La protecció d'un dels teus actius més preuats és una gran prioritat. Com que els telèfons mòbils cada vegada són més avançats, més cars i més vulnerables, volem oferir-te una carcassa que protegeixi el teu iPhone 5 de ratllades, cops de peu, cops de puny, abonyecs i caigudes d'infart des de la butxaca de la teva samarreta a la vorera de formigó. Quan compris llavors de cànnabis des del nostre lloc, pensa en l'elegància d'aquesta carcassa per a telèfon mòbil.
Els estudis diuen que els telèfons mòbils conserven el seu valor durant molt més temps si no estan ratllats, rascats o abonyegats. Les nostres carcasses per a telèfon son modernes, funcionals i atractives i, al mateix temps, proporcionen seguretat a l'hora de manipular-lo. Volem oferir una protecció duradora i una carcassa amb encant. El teu telèfon és una inversió. Volem ajudar-te a conservar-lo mentre compres soques de cànnabis.

La nostra carcassa de RQS garanteix la protecció del telèfon mòbil en tot moment. Amb el logotip distintiu de RQS estampat en daurat i vermell, no et relliscarà de les mans i no patirà cap dany si cau de mans matusseres. La inevitable col•lisió que podria patir un iPhone 5 en una caiguda no tindrà cap conseqüència. La carcassa s'adapta perfectament bé a la teva mà. També serà una excel•lent manera d'explorar les millors soques i llavors de cànnabis. Fes la comanda directament des de l'iPhone 5.

Et fa patir el teu iPhone 5? Vesteix-lo amb la nostra carcassa de color vermell i negre. Tan se val que passi; tindràs una garantia pel teu iPhone 5 que estem segurs que t'encantarà! La propera vegada que tinguis intenció de comprar llavors de cànnabis, fes una ullada a la carcassa per a l'iPhone 5.


  By A. J. on 12/Jun/2014 :
  (2)

  Title : Pas adapté
  Comment : Pour l'Iphone 5S la coque est un peu juste et les boutons sur les côtés et le dessus sont difficiles à utiliser


  You can't post a review because you are not logged as a customer

  Log in / sign up
CLIENTS QUE VAN COMPRAR AQUEST PRODUCTE TAMBÉ COMPRAREN:

Tens 18 anys o més?

El contingut de RoyalQueenSeeds.cat és únicament apte per a adults i està reservat per a majors d'edat.

Assegura't de conèixer les lleis del teu país.

En clickar a ENTRAR, confirmes
que tens
18 anys o més.