• RQS iPhone 4 case
 • RQS iPhone 4 case
 • RQS iPhone 4 case
 • RQS iPhone 4 case
 • RQS iPhone 4 case

RQS iPhone 4 case

Quan compres llavors de cànnabis de Royal Queen Seeds, no només obtens les millors soques de cànnabis, si no que també tens l'oportunitat de comprar marxandatge relacionat amb el cànnabis com aquesta carcassa de RQS per a l'ipPhone 4. Aquesta fantàstica carcassa per a l'iPhone 4 és un dels molts productes que trobaràs quan compris a RQS.
Tria color
 • Gris
Afegir a productes favorits
Enviament
Gratuït
Retorn
Gratuït
Enviament
Secret

Has esperat molt de temps per tenir aquest telèfon de tecnologia punta i, ara que el tens, és normal que vulguis protegir-lo de les ratllades i de les caigudes accidentals.

La carcassa de RQS per a l'iPhone 4 ofereix la protecció que necessita el teu telèfon i, al mateix temps, li confereix un aspecte molt modern i elegant. A més, com que s'ha dissenyat amb molta precisió perquè s'adapti a l'iPhone 4, el telèfon serà gairebé igual de prim que si no portés carcassa. El gran logotip de RQS, juntament amb l'eslògan "keep on growing", farà que els teus amics sàpiguen que et prens seriosament el tema de la marihuana medicinal. És una excel•lenta manera de mostrar als teus col•legues que compres en una empresa que només ven les millors llavors de cànnabis. Mentre decideixes si t'agrada més la carcassa de RQS per a l'iPhone 4 en negre o en gris, deixa'm que t'expliqui una mica d'història sobre l'empresa.

Royal Queen Seeds, un banc de llavors de cànnabis molt conegut arreu d'Europa, té molts d'anys d'experiència en el cultiu de llavors de cànnabis i en proporcionar als consumidors la marihuana medicinal que s'ha posat tant de moda actualment. Amb un augment de la demanada de cànnabis medicinal, RQS garanteix que l'empresa és capaç de satisfer-la oferint una excel•lent selecció de cànnabis. Les nostres llavors de cànnabis són feminitzades. Què vol dir això? Que no t'hauràs de preocupar d'identificar i eliminar les plantes mascle. Et pots centrar en cultivar cànnabis medicinal, sabent que prové d'un banc de llavors que només treballa amb les soques de cànnabis més excel•lents.

Oferim diversos tipus, incloses les varietats White Widow, OG Kush, Shining Silver Haze, Amnesia Haze, Northern Light, Critical i Skunk #1. Fins que no les provis, no experimentaràs el plaer de cultivar les millors llavors de cànnabis. Abans que qualsevol llavor abandoni el nostre banc, s'escull i s'inspecciona amb molta cura. Només quan sabem que són de la millor qualitat possible, les envasem utilitzant el material d'envasat més resistent i te les enviem. En la majoria dels casos, podràs collir el cànnabis en unes 10 setmanes.

A més, amb cada comanda, et regalem llavors. Si gastes 25 € o més, aconseguiràs 1 llavor gratuïta; si fas una despesa de 50 € o superior, et regalarem 3 llavors; si la compra supera els 75 €, t'emportaràs 5 llavors i si supera els 135 €, te'n regalarem 10. Les llavors, seleccionades a l'atzar, poden ser White Widow, Amnesia Haze, Critical, Royal Moby o de qualsevol de les nostres excel•lents soques de cànnabis.

La carcassa RQS per a l'iPhone 4 s'adapta perfectament bé a l'iPhone 4 i a l'iPhone 4s. L'iPhone té un disseny elegant. Per què no posar-li una carcassa que s'hi adapti? Si tens qualsevol pregunta sobre això, els nostres productes de cànnabis o qualsevol altre marxandatge de cànnabis, posa't en contacte amb nosaltres.

  Nobody has posted a review yet


  You can't post a review because you are not logged as a customer

  Log in / sign up
CLIENTS QUE VAN COMPRAR AQUEST PRODUCTE TAMBÉ COMPRAREN:

Tens 18 anys o més?

El contingut de RoyalQueenSeeds.cat és únicament apte per a adults i està reservat per a majors d'edat.

Assegura't de conèixer les lleis del teu país.

En clickar a ENTRAR, confirmes
que tens
18 anys o més.