• RQS Pollinator Grinder With Window
 • RQS Pollinator Grinder With Window

RQS Grinder pol·linitzador amb finestra

Preparar el cannabis de manera adequada és una part important del consum de marihuana. Una de les característiques d'un bon cannabis és la presència d'unes petites estructures cristal•lines escampades sobre les flors. 
(7) Escriu una opinió
Tria color
 • Argent
 • Vermell
Compra i aconsegueix 10 punts
  Afegir a productes favorits
Enviament
Gratuït
Retorn
Gratuït
Enviament
Secret

 • Més informació
 • Preguntes (0)
 • Opinions (7)

Gridner pol•linitzador amb finestreta de RQS

S'anomenen tricomes i són unes glàndules productores de resina comunes a la majoria de plantes. Al microscopi, els tricomes de cannabis tenen una forma semblant als bolets: unes formes arrodonides a la part superior d'unes tiges cilíndriques. Són de color clar, d'un blanc lletós o ambre i són la part "gebrada" dels "cabdells nevats". La ciència ens indica que la part més potent de la planta del cannabis és la unió d'aquesta bola amb la tija en cada un dels tricomes.

Malgrat que els tricomes fan que les fulles i els cabdells proporcionin un consum agradable, el fet és que la majoria simplement es desaprofiten durant la manipulació i preparació de la barreja herbàcia, ja sigui perquè es trenquen, cauen o es perden. Què passaria si poguéssim agafar i guardar aquests potents tricomes que volten per l'habitació com si fossin busques de pols? Podríem fer una reserva fins que en tinguéssim prou per consumir-los. El haixix s'obté d'aquesta manera. En la seva forma més simple, el haixix no és més que una pila de tricomes premsats i agrupats.

Si vols provar de fer una mica d'haixix per guardar per a ocasions especials, la millor manera de començar és amb aquest pol•linitzador de la col•lecció d'articles de cannabis de Royal Queen Seeds. Malgrat que el seu nom ho pugui indicar, no té res a veure amb la pol•linització de les flors. El Pol•linitzador és un cilindre d'alumini de precisió mecànica de 40 mm de diàmetre, en anoditzat resistent i de color vermell o platejat, com la frase "Royalqueenseeds.com" gravada en un lateral. Està divideix en quatre peces que s'encaixen entre sí i amb una alçada de 39 mm. La tapa té unes dents que s'ajusten perfectament amb les dents de la segona peça. El cabdell es col•loca al compartiment que formen aquestes peces i es fa girar la tapa, triturant-lo fins que queda pols. Una finestreta en la tapa permet controlar tot el procés. Els forats de la part inferior de la cambra deixen que els trossos de la planta caiguin al compartiment de sota, que té un filtre molt fi.

Aquí és on apareix la màgia. El sedàs és tan fi que la pols no hi passa, però els tricomes gairebé microscòpics cauen per aquest filtre cap al compartiment inferior. Els tricomes es poden consumir per obtenir l'efecte més pur possible. D'ara endavant, cada vegada que omplis la pipa, recolliràs els preuats tricomes com a part del teu consum de cannabis.


  De Y. K. on 31/Oct/2016 :

  Títol : Cute and Compact
  Comentaris : Real nice and portable grinder. Small and easy in use and cute..

  De B. T. on 01/Aug/2016 :

  Títol : Hallo RQS Team
  Comentaris : Bitte bringen Sie wieder welche in ihr Sortiment.. alle Metal Grinder sind ausverkauft

  De K. G. on 22/Dec/2014 :

  Títol : Nice look
  Comentaris : The Grinder looks very good omg. NICE

  De A. L. on 16/Oct/2014 :

  Títol : perfect item
  Comentaris : needed for everyone

  De R. P. on 30/May/2014 :

  Títol : Grinder qui fait son travail
  Comentaris : Ce grinder est excellent, idéal pour les weeds qui ont beaucoup de pollen grâce à son récupérateur de pollen. Je l'ai depuis maintenant plus de 7 mois et il m'a toujours été fidèle, je recommande ce produit à tous :)

  De R. N. on 04/Apr/2014 :

  Títol : Good
  Comentaris : Best grinders for experienced grinding

  De J. W. on 18/Feb/2014 :

  Títol : Grinder is good.
  Comentaris : Really light grinder, grinds very well. good for rolling joints. i would rate it 10 out of 10 :)


  No pots publicar una opinió d'aquest producte si no l'has comprat

No customer questions for the moment.

Fes una pregunta
Your Question has been successfully sent our team. Thanks for question!

Fes una pregunta

CLIENTS QUE VAN COMPRAR AQUEST PRODUCTE TAMBÉ COMPRAREN: