• Royal Queen Seeds Smokers Ashtray
 • Royal Queen Seeds Smokers Ashtray
 • Royal Queen Seeds Smokers Ashtray
 • Royal Queen Seeds Smokers Ashtray
 • Royal Queen Seeds Smokers Ashtray

Royal Queen Seeds Smokers Ashtray

Cendrer elegant i atractiu de Royal Queen Seeds Per als amants dels productes del món del cannabis de Royal Queen Seeds, us presentem un cendrer. Tant si encens un cigarret blunt, com una cigarreta o un porro, el Cendrer de Royal Queen Seeds és idoni tant per a l'ús diari com ocasional.
Tria color
 • Vermell
Afegir a productes favorits
Enviament
Gratuït
Retorn
Gratuït
Enviament
Secret

També és adequat per a moltes raons. Alguns fumadors de marihuana només fan servir pipes però les han de buidar al cendrer. A vegades, un amic o algun company necessita un cendrer. Alguns fumadors prefereixen utilitzar llumins en comptes d'encenedors i necessiten un cendrer per guardar-los. Sigui quina sigui la teva necessitat, el cendrer de Royal Queen Seeds és un producte elegant i econòmic que satisfà l'experiència de qualsevol fumador.

 

El Cendrer de Royal Queen Seeds està disponible en tres colors diferents i moderns: vermell, blau marí i negre. És poc profund, de mida mitjana i té la part superior oberta per facilitar-ne la neteja i el buidatge. El logotip, amb un lleó fumant de Royal Queen Seeds, està imprès en blanc al cendrer, juntament amb el nom de la pàgina web i la informació de contacte de l'empresa. Inclou tres osques al voltant que el converteixen en un producte excel•lent per a diversos fumadors. El centre elevat del cendrer també actua com a suport i evita que els porros o cigarrets s'apaguin o que les burilles cremin al fons. Hi ha fumadors que també opten per omplir el fons amb una mica d'aigua. Anima't a comprar uns quants cendrers. Què et sembla un de cada? Encaixen fàcilment entre sí per guardar-los de manera ràpida i senzilla. Són uns cendrers perfectes i resistents per a utilitzar en bars i clubs de nit. Per menys de 10€, oferim un cendrer econòmic i fabricat en plàstic dur, molt durador, per tal que aquesta compra sigui econòmica i perdurable.

 

D'entre tots els articles relacionats amb el cannabis, un cendrer és vital per als fumadors de marihuana. Tan si fumes un cigarret blunt, com un porro, una cigarreta, o qualsevol altre cosa, un cendrer no és només útil; també és necessari! El divertit logotip del lleó fumant que apareix als cendrers de Royal Queen Seeds és un símbol excel•lent pels fumadors de cannabis i pel seu estil de vida. L'ús de cendrers de Royal Queen Seeds és una manera positiva de promocionar l'empresa i és un altre producte fantàstic per oferir als teus companys.

  Nobody has posted a review yet


  You can't post a review because you are not logged as a customer

  Log in / sign up
CLIENTS QUE VAN COMPRAR AQUEST PRODUCTE TAMBÉ COMPRAREN:

Tens 18 anys o més?

El contingut de RoyalQueenSeeds.cat és únicament apte per a adults i està reservat per a majors d'edat.

Assegura't de conèixer les lleis del teu país.

En clickar a ENTRAR, confirmes
que tens
18 anys o més.