Llavors a l'engròs de la versió ràpida d'Speedy Chile

La nostra soca d'Speedy Chile es va crear a partir d'un encreuament entre la Early Skunk x Skunk  i la Chile Indica. Els elements relaxants de la Early Skunki els energètics i eufòrics de la Chile Indica es combinen per crear una pujada activa i calmant, perfecte per aquells que es volen relaxar durant tot el dia.
 5.00/5 (1) Escriu una opinió
nombre de llavors:
100x
‚ā¨ 300.00
‚ā¨ 300.00 amb IVA En stock
Afegir a productes favorits

Mètode de pagament: Visa, Master Card, Bank transfer i Bitcoin

Enviament
Gratuït
Retorn
Gratuït
Eviament
Secret

 • Més informació
 • Especificacions
 • Preguntes (0)
 • Opinions (1)

Al creuar la versió de floració ràpida de tercera generació d'aquesta planta amb un clon de la mateixa, hem aconseguit reproduir no només una excel·lent combinació d'efectes a partir de les originals (Early Skunk x Skunk i Chile Indica), si no que també hem aconseguit un nivell de THC molt potent. Amb un 16%, la concentració de THC que es troba en aquesta soca és, comparativament gran quan es miren altres soques de creixement ràpid.

La soca feminitzada amb cicle fotoperiòdic que hem creat és una varietat de cultiu fàcil que qualsevol novell podria cultivar amb només una mica d’investigació sobre el tema. Tanmateix, també es una varietat que els cultivadors professionals de grans plantacions poden manipular amb el seu coneixement avançat per a obtenir el millor d'aquestes plantes. Els resultats varien segons si el cultiu és interior o exterior.

Quan es cultiven a l'interior, aquestes llavors poden arribar a produir 525 grams per metre quadrat de collita. Les plantes són compactes amb una alçada de 50 a 100 centímetres. Aquells que decideixen cultivar les llavors a l'exterior, veuran que les plantes es fan molt més grans, amb una alçada d'entre 100 i 170 centímetres (algunes fins a tres vegades l'alçada d'una planta de cultiu interior) i poden arribar a produir fins a 500 grams per planta un cop seca. Un avantatge que poden observar els productors de grans cultius professionals quan les planten a l'exterior és que es poden collir una o dues setmanes abans que les altres soques d'exterior, lo qual cosa permet donar una bona empenta a les collites.

Les nostres plantes Speedy Chile són potents, de cultiu fàcil i enormes productores en la collita. De cultiu molt fàcil per tots aquells que vulguin provar-les, amb una elevada concentració de THC i una combinació de Early Skunk amb Chile Indica, provoquen una pujada activa i potent.

 • THC: 16%
 • CBD: Low
 • Yield Indoor: 475 - 525 gr/m2
 • Yield Outdoor: 450 - 500 gr/plant
 • Height Indoor: 60 - 100 cm
 • Height Outdoor: 100 - 170 cm
 • Temps de Floració: 6 - 8 Setmanes
 • Mes de la collita: A principis de setembre
 • Genètica: Early Skunk x Skunk x Chile Indica
 • Tipus: Sativa 30% Indica 70%
 • Efecte: Relaxant i ple de sabor

  By A. J. on 02/Mar/2018 :
  (5)

  Title : Fast flowering indeed
  Comment : Ordered bulk of Speedy chile and was really satisfied with flowering time and the final result. Some 30% of the grow was on finish line already on week 5. Other 70 took 7weeks to fully mature. Less than 2 months!! amazing stuff


  You can't post a review because you are not logged as a customer

  Log in / sign up

No customer questions for the moment.

Ask a question
Your Question has been successfully sent our team. Thanks for question!

Ask a question

Productes recomanats

Tens 18 anys o més?

El contingut de RoyalQueenSeeds.cat és únicament apte per a adults i està reservat per a majors d'edat.

Assegura't de conèixer les lleis del teu país.

En clickar a ENTRAR, confirmes
que tens
18 anys o més.

Disclaimer

All cannabis seeds sold at Royal Queen Seeds are solely for personal use. We do not supply seeds to large scale or commercial growers. We reserve the right to refuse sale if we suspect this term is being breached.