Llavors a l'engròs d'OG Kush

Royal Queen Seeds hem començat, per primera vegada, a oferir les nostres llavors de cànnabis d'excel·lent qualitat a l'engròs perquè els productors a gran escala se'n puguin beneficiar.
 4.5/5 (5) Escriu una opinió
nombre de llavors:
100x
€ 300.00
€ 300.00 amb IVA En stock
Afegir a productes favorits

Mètode de pagament: Visa, Master Card, Bank transfer Bitcoin

Enviament
Gratuït
Retorn
Gratuït
Eviament
Secret

 • Més informació
 • Especificacions
 • Preguntes (1)
 • Opinions (4)

Vivim uns moments sense precedents en la indústria del cànnabis, on els canvis legals a Amèrica del Nord i a Europa han significat que les grans plantacions de marihuana medicinal s'estiguin convertint en un negoci viable. Conscients d'això, a Royal Queen Seeds hem començat, per primera vegada, a oferir les nostres llavors de cànnabis d'excel·lent qualitat a l'engròs perquè els productors a gran escala se'n puguin beneficiar.

Creiem fermament que els cultivadors haurien de tenir accés a l'O.G. Kush, una de les varietats més populars, sempre que sigui possible. Actualment, poden aconseguir centenars de llavors O.G.Kush d'alta qualitat a una mínima part del preu per llavor de les comandes tradicionals d'1 a 10 unitats.

L'O.G. Kush va néixer a Carolina del Nord, i d'aquí ve el seu nom; més que "Original Gangster" com molts suposaven, l'O.G significa "Ocean Grow" o cultiu oceànic en català. Els orígens, més enllà de la localització, són relativament desconeguts, amb algunes teories que apunten a una barreja de Chemdawg, Lemon tailandesa i Kush del Pakistan. Independentment del seu nom i llinatge, la soca és inconfusible, amb el seva distintiva aroma potent i lleugerament cítrica, una característica que també es trasllada al seu gust, igualment potent i humit, i molt estimat pel seu regust agradable i de llarga durada. Els seus efectes també són forts i duradors, i apareix a al capdamunt de la llista de varietats de cànnabis preferides de molts cultivadors experimentats. Totes aquestes característiques es combinen perfectament per formar una de les soques més populars entre els consumidors de marihuana medicinal i els famosos.

D'especial interès per als productors a gran escala, l'O.G. Kush és famosa pels seus cabdells grans i densos amb elevades quantitats de resina. La planta necessita unes 8 setmanes per florir i, normalment, són espècies fortes i resistents que donen uns resultats de 65 grams per planta d'excel·lent cànnabis. A més, la reputació d'aquesta varietat assegura una bona inversió per als propers anys. A Royal Queen venem l'O.G. Kush en diverses varietats, incloses les soques feminitzades i autoflorescents.

 • THC: 19%
 • CBD: Medium
 • Yield Indoor: 425 - 475 gr/m2
 • Yield Outdoor: 500 - 550 gr/plant
 • Height Indoor: 90 - 160 cm
 • Height Outdoor: 180 - 220 cm
 • Temps de Floració: 7 - 9 Setmanes
 • Mes de la collita: Octubre
 • Genètica: Chemdawg x Lemon Thai x Pakistani Kush
 • Tipus: Sativa 25% Indica 75%
 • Efecte: Relaxant i ple de sabor

  By M. V. on 11/Nov/2019 :
  (5)

  Title : Good stuff
  Comment : ordered 100, got some more, great stuff with about a 90% germination rate in an easy start. (planted 55 and got 50) all are happy and healthy.

  By G. P. on 03/May/2019 :
  (5)

  Title : geile scheise dudes
  Comment : super extrem kranker geschmack bretttert euch mehr um wie ein bret raucht nicht so viel weil ihr müsst auch noch am nächsten tag auf stehen und ned pennen wie ein sägewerk brettert los amigos gogo gg und goood luck my frieds :) :):)

  By A. W. on 31/Jan/2019 :
  (4)

  Title : Good quality sprouts
  Comment : Just planted the seeds and they are now in grow fase. good ratio of seeds sprouted (28 of 30 were good) Sprouts grow good and fast, can wait till the start flowering.

  By I. F. on 21/Jun/2017 :
  (5)

  Title : Bulk iis the cheapest option!
  Comment : Do the math for yourselves. Same quality,same delivery time.and also (as usual) there is a little surprise from RQS.


  You can't post a review because you are not logged as a customer

  Log in / sign up
From Yashar | 2017-12-10 17:40:16

Are the bulk seeds regular or feminized

Royal Queen Seeds Team

All our seeds are feminized!

Ask a question
Your Question has been successfully sent our team. Thanks for question!

Ask a question

CLIENTS QUE VAN COMPRAR AQUEST PRODUCTE TAMBÉ COMPRAREN:

Tens 18 anys o més?

El contingut de RoyalQueenSeeds.cat és únicament apte per a adults i està reservat per a majors d'edat.

Assegura't de conèixer les lleis del teu país.

En clickar a ENTRAR, confirmes
que tens
18 anys o més.

Disclaimer

All cannabis seeds sold at Royal Queen Seeds are solely for personal use. We do not supply seeds to large scale or commercial growers. We reserve the right to refuse sale if we suspect this term is being breached.