Llavors a l'engròs de Skunk XL

En aquests moments, la legislació sobre la marihuana medicinal està canviant arreu del món. De fet, en molts països, els cultivadors a gran escala l’han adoptat com a mètode per oferir als pacients el medicament d'alta qualitat que necessiten i es mereixen. Per això, estem ampliant les vendes de llavors a l'engròs.
 5/5 (7) Escriu una opinió
nombre de llavors:
100x
€ 275.00
€ 275.00 amb IVA En stock
Afegir a productes favorits

Mètode de pagament: Visa, Master Card, Bank transfer Bitcoin

Enviament
Gratuït
Retorn
Gratuït
Eviament
Secret

 • Més informació
 • Especificacions
 • Preguntes (0)
 • Opinions (7)

De les diverses varietats disponibles avui dia, la Skunk XL clàssica es troba entre les millors. Aquesta barreja, amb un 75% de Sativa, té les seves arrels en la raça mexicana, colombiana i afgana. Va revolucionar el cànnabis en una nova generació.

Aquesta soca creix bé tant a dins com a fora. Sota una bombeta de 600 watts, es poden aconseguir entre 65 i 75 grams per planta o 500 grams per metre quadrat. En climes càlids com Itàlia, Espanya o Califòrnia, es pot aconseguir un rendiment de 100 grams per planta a l'exterior. L'Skunk XL també pot créixer en climes més freds com el dels Països Baixos o del Regne Unit però és difícil que aconsegueixi el seu màxim rendiment.

Cultivar aquesta planta és un somni. Com a Sativa, creix molt poc durant el període de floració i necessita molt poc manteniment. Aquest fet la converteix en una planta perfecta per a créixer tant en cultius de terra com hidropònics. És especialment adequada per a cultius "sea of green" i "screen of green".

La floració acaba a la setena o vuitena setmana. Si busqueu maximitzar el sabor, la podeu deixar durant nou o deu setmanes perquè l'efecte sigui més fort. Degut al curt període de floració, la facilitat del cultiu i el gran rendiment, l'Skunk XL està considerada com una de millors espècies comercials actuals.

L'Skunk XL es una soca popular perquè ofereix una sensació d'eufòria mental instantània seguida d'una progressiva sensació de benestar corporal. Els consumidors gaudeixen d'un gust dolç i afruitat que fan que fumar un porro o un bong sigui una experiència increïble. Per la seva dolçor, també és una soca que funciona bé amb els productes alimentaris.

La facilitat de creixement i la popularitat d'aquesta planta fan que sigui adequada per al cultiu a l'engròs. Si necessiteu ajuda, no dubteu en contactar amb nosaltres.

 • THC: 17%
 • CBD: Medium
 • Yield Indoor: 600 - 650 gr/m2
 • Yield Outdoor: 550 - 600 gr/plant
 • Height Indoor: 60 - 100 cm
 • Height Outdoor: 160 - 200 cm
 • Temps de Floració: 8 - 10 Setmanes
 • Mes de la collita: Octubre
 • Genètica: Skunk 1 x Afghan
 • Tipus: Sativa 50% Indica 50%
 • Efecte: Relaxant + euphoria

  By D. H. on 26/Aug/2019 :
  (5)

  Title : superr
  Comment : very nice seeds ..good quality. nice groww ;)

  By F. #. on 16/Aug/2019 :
  (5)

  Title : Very strong
  Comment : I like the strain very much, its perfect for newbis.

  By A. K. on 01/Jul/2019 :
  (5)

  Title : One of the best strains
  Comment : I ordered this strain in 100 pax. But there were 110 inside, so thank you guys from RQS, really nice gesture from you. I found this strain one of the best and my top 3 strains in RQS. Easy to grow. (also good for beginners) During flowering they stretch a little bit more beaucase of sativa genes. Flowers are dense and ful of resin. During five, six weeks of flowering I feed her heavy, really hungry girl:) I will definitely order this strain again. Like alway RQS team have done good job for this strain!

  By D. S. on 03/Dec/2018 :
  (5)

  Title : Suprise
  Comment : In Bulk order was more then 100 seeds.. Very nice suprise :)

  By M. R. on 06/Aug/2018 :
  (5)

  Title : Top
  Comment : Biggest but, top Pflanzen. Sehr viel Erträge.

  By Y. B. on 09/Feb/2018 :
  (5)

  Title : un délice
  Comment : une bonne graine qui produit correctement malgré mon inexpérience . un effet excellent (je ne consomme que pure) , un goùt exquis.

  By T. V. on 03/Jun/2014 :
  (4)

  Title : Nice space result ratio
  Comment : With not much space in my room, I could get an amazing amount of final product. The plants are not growing too high so its convenient for people like me without a lot of space. Recommand+++


  You can't post a review because you are not logged as a customer

  Log in / sign up

No customer questions for the moment.

Ask a question
Your Question has been successfully sent our team. Thanks for question!

Ask a question

CLIENTS QUE VAN COMPRAR AQUEST PRODUCTE TAMBÉ COMPRAREN:

Tens 18 anys o més?

El contingut de RoyalQueenSeeds.cat és únicament apte per a adults i està reservat per a majors d'edat.

Assegura't de conèixer les lleis del teu país.

En clickar a ENTRAR, confirmes
que tens
18 anys o més.

Disclaimer

All cannabis seeds sold at Royal Queen Seeds are solely for personal use. We do not supply seeds to large scale or commercial growers. We reserve the right to refuse sale if we suspect this term is being breached.