Llavors a l'engròs de Northern Light

La varietat de marihuana Northern Light és una Indica 100% de qualitat pura. La suma d'11 tipus diferents de delicioses llavors van donar origen a la forma final de la Northern Lights que tant coneixem i venerem avui dia. La costa oest és el lloc de naixement d'aquesta llavor.
 4.5/5 (3) Escriu una opinió
nombre de llavors:
100x
€ 300.00
€ 300.00 amb IVA En stock
Afegir a productes favorits

Mètode de pagament: Visa, Master Card, Bank transfer Bitcoin

Enviament
Gratuït
Retorn
Gratuït
Eviament
Secret

 • Més informació
 • Especificacions
 • Preguntes (0)
 • Opinions (3)

Aquí només oferim llavors a l'engròs de la Northern Light més pura i de més qualitat. El nostre objectiu és simple. Si voleu cultivar plantes a nivell professional, us mereixeu estalviar diners amb la compra de llavors a l'engròs. Els beneficis d'aquesta compra són obvis. Si compreu molta quantitat de cop, rebreu una rebaixa en el preu. Les nostres llavors Northern Light venen directament de les plantacions de más alta qualitat d'Amèrica i nosaltres us les fem arribar perquè pugueu plantar-les a nivell professional.

En 7 o 8 setmanes, podeu obtenir una elevat rendiment d'aquestes boniques plantes Northern Light. Creixen fins a una alçada aproximada d'1,2 metres i produeixen unes fulles llargues i primes que donen un rendiment d’entre 50 i 60 grams per planta. És un molt bon resultat per a molt menys diners i estem encantats de poder-vos oferir aquesta bonica planta a preus tan baixos.

La sensació que produeix la soca Northern Lights és una barreja entre la relaxació i el típic sentiment d'eufòria que esperem d'una planta més Sativa. Molta gent gaudeix amb aquesta barreja d'eufòria i relax perquè produeix el millor dels dos mons. Els clients a qui no els agraden els extrems apreciaran l'equilibri delicat que genera aquesta varietat.

Si voleu cultivar plantes Northern Light a nivell professional, el nostre servei d'atenció al client està preparat per ajudar-vos a fer que el vostre pla sigui un èxit. Som capaços d'oferir-vos un servei i un enviament genials, però d'allò que ens sentim més orgullosos és del producte que oferim. Cap dels nostres serveis val la pensa si el nostre producte no és el millor. Us podem assessorar durant el procés de compra i donar-vos consells ràpids i útils sobre com aconseguir la millor producció a l'engròs durant la temporada de cultiu. Per aconseguir les millors llavors de Northern Lights, confieu sempre en nosaltres.

 • THC: 18%
 • CBD: Medium
 • Yield Indoor: 500 - 550 gr/m2
 • Yield Outdoor: 575 - 625 gr/plant
 • Height Indoor: 100 - 160 cm
 • Height Outdoor: 180 - 220 cm
 • Temps de Floració: 8 - 10 Setmanes
 • Mes de la collita: Finals de setembre
 • Genètica: Northern Light S1
 • Tipus: Sativa 0% Indica 100%
 • Efecte: Relaxant + euphoria

  By S. J. on 06/Apr/2018 :
  (4)

  Title : recommended
  Comment : good strain. 90% germination

  By T. J. on 13/Oct/2017 :
  (5)

  Title : Bulk123
  Comment : Fast, exceptional delivery and stealthy, I had 100 percent germination success within the first 48 hours, thank you royal queen for your service and quality

  By B. I. on 05/Jul/2017 :
  (5)

  Title : Recommended
  Comment : 110 seeds are shipped with each order. Over 99% germination rate in peat/perlite


  You can't post a review because you are not logged as a customer

  Log in / sign up

No customer questions for the moment.

Ask a question
Your Question has been successfully sent our team. Thanks for question!

Ask a question

CLIENTS QUE VAN COMPRAR AQUEST PRODUCTE TAMBÉ COMPRAREN:

Tens 18 anys o més?

El contingut de RoyalQueenSeeds.cat és únicament apte per a adults i està reservat per a majors d'edat.

Assegura't de conèixer les lleis del teu país.

En clickar a ENTRAR, confirmes
que tens
18 anys o més.

Disclaimer

All cannabis seeds sold at Royal Queen Seeds are solely for personal use. We do not supply seeds to large scale or commercial growers. We reserve the right to refuse sale if we suspect this term is being breached.