Llavors a l'engròs de White Widow

Royal Queen Seeds ja ofereix llavors White Widow a l'engròs. Anteriorment, aquestes llavors només es podien demanar en quantitats inferiors a 10, però les comandes a l'engròs d'entre 100 i 5 000 llavors ja estan disponibles. Aquestes comandes són ideals per als productors comercials que necessiten grans quantitats de llavors per als seus negocis pròspers.
 5.00/5 (3) Escriu una opinió
nombre de llavors:
100x
€ 275.00
€ 275.00 amb IVA En stock
Afegir a productes favorits

Mètode de pagament: Visa, Master Card, Bank transfer Bitcoin

Enviament
Gratuït
Retorn
Gratuït
Eviament
Secret

 • Més informació
 • Especificacions
 • Preguntes (1)
 • Opinions (3)

Coneguda per la seva forta potència i el gruix de tricomes, la White Widow és una soca de cannabis tant per a consumidors recreatius com mèdics. És cèlebre pel seu aspecte blanc, indicatiu de l'elevat contingut en THC, del 20 al 25 per cent.

És una barreja del 65% Indica i 35% Sativa i les propietats d'aquesta combinació donen com a resultat una pujada molt cerebral. Millora l'estat d'ànim amb els seus efectes eufòrics i el domini Indica provoca un augment de la gana.

Mentre que la White Widow és estimulant i pot fer que els consumidors s'interessin per activitats més creatives, la pujada que provoca també és molt relaxant. Aquesta soca tan icònica es va desenvolupar als Països Baixos i ha estat guanyadora de molts premis. Als consumidors els encanta la White Widow i és una incorporació natural a la col·lecció de qualsevol cultivador conscienciat.

És perfecta per a les plantacions de marihuana medicinal. Malgrat que aquesta potent soca provoca una pujada molt activa, també ajuda a dormir gràcies als seus efectes calmants. La White Widow pot alleujar el dolor i les nàusees, i també els símptomes psicològics com l'estrès i la depressió.

A l'interior, la White Widow creix entre 60 i 100 cm. Aquesta varietat tan versàtil, també creix bé a l'exterior, on pot créixer entre els 150 i els 190 cm d'alçada. És fàcil de cultivar perquè és resistent a la floridura i soporta les temperatures més fredes.

Els excel·lents resultats de la White Widow també són un altre benefici pels cultivadors professionals. A l'interior, la White Widow pot donar una collita d'entre 55 i 65 grams per planta, mentre que a l'exterior pot arribar a donar més de 500 grams per planta amb un període de floració de 8 a 9 setmanes. Les quantitats a l'engròs de les llavors White Widow de Royal Queen Seeds són excel·lents per a tot tipus de plantacions professionals.

 • THC: 19%
 • CBD: Medium
 • Yield Indoor: 450 - 500 gr/m2
 • Yield Outdoor: 550 - 600 gr/plant
 • Height Indoor: 60 - 100 cm
 • Height Outdoor: 150 - 190 cm
 • Temps de Floració: 9 - 11 Setmanes
 • Mes de la collita: Finals d‘octubre
 • Genètica: White Widow S1
 • Tipus: Sativa 50% Indica 50%
 • Efecte: Extremadament relaxant

  By M. M. on 09/Dec/2019 :
  (5)

  Title : Besser geht nimmer
  Comment : Super schneller Versand! Und 110 Anstatt 100 bekommen 10% finde ich sehr großzügig!!! Und das aller aller Beste 60Stck zum keimen gelegt und alle 60 nach 48 Std gekeimt👍👍👍 bin total begeistert, denn wo ich vorher immer bestellt hab,hätte ich steht’s 50 % Ausfall!!! Und aus diesem Grund gibt es für mich nur noch eine Adresse “ Royal Queen 😎👍😎👍

  By S. H. on 31/Oct/2018 :
  (5)

  Title : One of the best
  Comment : Realy good one. fells good.

  By M. Z. on 11/Jul/2017 :
  (5)

  Title : Cracker
  Comment : Beauty


  You can't post a review because you are not logged as a customer

  Log in / sign up
From Ryon | 2018-07-03 17:37:47

Bonjour, est-ce que ces graines sont féminisées ?

Royal Queen Seeds Team

Yes, all the seeds in our catalog are Feminized.

Ask a question
Your Question has been successfully sent our team. Thanks for question!

Ask a question

CLIENTS QUE VAN COMPRAR AQUEST PRODUCTE TAMBÉ COMPRAREN:

Tens 18 anys o més?

El contingut de RoyalQueenSeeds.cat és únicament apte per a adults i està reservat per a majors d'edat.

Assegura't de conèixer les lleis del teu país.

En clickar a ENTRAR, confirmes
que tens
18 anys o més.

Disclaimer

All cannabis seeds sold at Royal Queen Seeds are solely for personal use. We do not supply seeds to large scale or commercial growers. We reserve the right to refuse sale if we suspect this term is being breached.