Product successfully added to your shopping cart.
Check out
 

Cannabis Cup

El cultiu i l'encreuament de diferents soques de cànnabis és pràcticament un art. Cada any, centenars d'empreses i entusiastes reivindiquen el desenvolupament de les millors soques: i, per tant, per tenir una idea clara i objectiva de quina és la millor soca de cànnabis en aquest camp, anualment se celebra un prestigiós esdeveniment, amb un jurat independent que escull la millor varietat de cànnabis de l'any.

Al mateix temps, han aparegut diversos esdeveniments relacionats amb el cànnabis, cadascun amb la seva pròpia competició. Les Cannabis Cups més reconegudes són la Highlife Cannabis Cup, la Spannabis Cup, la Oiartzun Cup i la High Times Cannabis Cup.

En la nostra inacabable recerca per trobar la millor planta de marihuana possible, a Royal Queen Seeds, el concurs s'ha convertit en el nostre mirall durant anys per garantir que els nostres clients aconsegueixen les millors llavors de cànnabis. Els nostres anys d'experiència en l'encreuament de les millors varietats de cànnabis ens han ajudat a guanyar vuit prestigioses Cannabis Cups!

Aquí tens una llista de les nostres guanyadores:

Royal Queen Seeds Amnesia Haze Cannabis Cup WinnerRoyal Queen Seeds Northern Light Cannabis Cup Winner
Royal Queen Seeds Northern Light Automatic Cannabis Cup WinnerRoyal Queen Seeds Royal Dwarf Cannabis Cup Winner
Royal Queen Seeds Royal Haze Automatic Cannabis Cup WinnerRoyal Queen Seeds Royal Moby Cannabis Cup Winner
Royal Queen Seeds Shining Silver Haze Cannabis Cup WinnerRoyal Queen Seeds White Widow Cannabis Cup Winner