De totes les soques de cànnabis conegudes disponibles per fumar, hi ha un nom que destaca per damunt de la resta. Se la coneix com a Skunk, o concretament Skunk #1. Àmpliament considerada com la soca genètica clàssica per la majoria d'entesos en cànnabis. Va estar creada intencionadament a partir de diferents soques de cànnabis. Van combinar-se varietats colombianes, mexicanes i afganeses per tal de formar un creuament resultant en 85% Sativa i 25% Indica. Es creu que va ser la primera varietat híbrida de cànnabis veritablement comercial que va sorgir amb qualitats de resistència a malalties i plagues.

Es una opció ideal per als que coneixen els efectes negatius d’algunes malalties i plagues durant el cultiu del cànnabis. La Skunk # 1 té un breu període de floració d’uns 60 dies de mitjana, i creix correctament en cultius orgànics o hidropònics, però en general, la majoria d’experts en cànnabis prefereixen que aquesta soca es desenvolupi en un terreny orgànic perquè tingui millor gust. Per a qui gaudeixi del delicat art de cultivar cànnabis, es creu que Skunk # 1 és la principal influència dels centenars d’híbrids moderns disponibles en l’actualitat. De fet, la robustesa i qualitat d’aquesta soca és tan popular que la mateixa paraula, “skunk”, és un terme general emprat per referir-se a la marihuana, o cànnabis.

PER QUÈ ES DIU SKUNK?

La Skunk # 1 original feia una olor més a mofeta (en anglès skunk), com si una mofeta acabés de llançar el seu esprai. Però la majoria de varietats skunk que es poden trobar en l’actualitat fan una olor pestilent molt forta i concentrada, a la vegada que dolça, amb matisos cítrics. Així doncs, no fa mala olor a mofeta, més aviat és una aroma que, en comptes de fer que t’allunyis, t'atreu. Si cultives el teu cànnabis, has de saber que la Skunk #1 és fàcil de cultivar. La Skunk # 1 acostuma a presentar un color verd més fosc a les fulles donada la seva ascendència afganesa, i se sap que té un cicle de floració breu, amb branques i tiges fortes i abundants que suporten el pes dels cabdells. També es creu que té un barrera natural contra el creixement de floridura a la planta, a causa de l’alta proporció de calzes a la fulla, el que permet un major flux d’aire al voltant de la planta. Quant més fluix d’aire hi hagi, menys possibilitats hi haurà que s’acumuli la humitat i es formi floridura. Encara que d’altres han discutit això darrer, perquè en les últimes 6 setmanes del període de floració, la Skunk tendeix a produir una proporció major de cabdells per fulla, la qual cosa no propicia el fluix de l’aire, però és molt fàcil de solucionar si simplement retallem l’excés de fullatge al voltant dels cabdells.

Els productors sovint trien les llavors feminitzades de la soca Skunk #1. Una llavor feminitzada, tal com indica el seu nom, produirà una planta femenina. Són les femelles les que produeixen els cabdells, que és el que fumen els consumidors de cànnabis. Depenent del país on visquis, podràs comprar llavors feminitzades de Skunk #1 a Royal Queen Seeds, que és un banc de llavors molt popular que s’especialitza en determinades soques de cànnabis. D’aquesta manera, no perdràs temps cultivant plantes per després descobrir, en la temporada de floració, que es tractava de mascles. Una única planta masculina a la sala pot fer que les teves femelles produeixin gran quantitat de llavors, en comptes de concentrar la seva energia en produir cabdells. Si ets venedor, ja saps que una bossa plena de llavors no és el que volen els clients. Les llavors hi afegeixen pes, i el pes ha de ser del cabdells, no de les llavors.

Des de la perspectiva de la marihuana medicinal, la Skunk # 1 és considerada la soca indicada si el que vols són uns efectes duradors i energitzants, que no et deixin enfonsat al sofà, aturat i amb sensació de pesadesa. Com que la Skunk # 1 és sobretot Sativa, trobaràs que els seus efectes produeixen una sensació més eufòrica i vigoritzant, en comparació amb les varietats Indica, que tendeixen a estimular una sensació d'adormiment. Així doncs, els pacients que pateixen dolors prolongats, ansietat, depressió, estrès general i fins i tot migranyes acostumen a triar la Skunk # 1 per aconseguir que la seva situació sigui més agradable.

Skunk 1 Llavors de marihuana feminitzades
Quant a la història de la Skunk #1, hi ha cert debat sobre el veritable origen d’aquesta varietat. Això és previsible tractant-se d'una planta que ha existit des de fa molt de temps, i també a causa de la classificació en la majoria dels països per considerar el cànnabis un cultiu il•legal, on moltes batudes antidroga han destruït completament soques de cànnabis mitjançant la crema de plantes, així que no és exactament una cosa que es pugui investigar a la biblioteca local, i per això hi ha un parell d’històries diferents sobre els seus orígens. Dit això, l'opinió general és que les soques Afghani, Columbian Gold i Acapulco Gold es van combinar per formar la soca Skunk a principis dels anys 70, a Califòrnia. El resultat final és una varietat de cultiu fàcil i abundant, amb menys possibilitats de atreure plagues i floridura, a la vegada que ofereix uns efectes i un gust agradables.

Skunk #1 Llavors de cannabis feminitzades

Molts rapers coneguts també estan a favor de la Skunk, en particular quan es tracta de fumar cànnabis. El famós raper The Notorious B.I.G. té una popular cançó titulada “Juicy”. En aquest rap es menciona específicament la Skunk de fumar. “I smoke skunk with my peeps all day” (Vaig fumar Skunk amb els meus col•legues tot el dia). Snoop Dogg, ara conegut com a Snoop Lion, també ha mencionat la Skunk en les lletres del seus raps. Al seu rap titulat “Who Got Some Gansta Shit” hi ha un moment que diu “Mira la marihuana amb Skunk”. La llista dels rapers famosos que estan a favor de la Skunk és bastant extensa, però només cal dir que el rap és una forma d’art creativa que requereix que les paraules flueixin com l’aigua, i qualsevol artista pot dir-te que fumar cànnabis, especialment Skunk # 1, produeix uns profunds efectes en la creativitat.

Així doncs, quan es tracta de fumar o cultivar, la majoria dels experimentats prefereixen la Skunk # 1.

Skunk #1 cannabis seeds

Una varietat de cànnabis absolutament clàssica que acull la genètica de la majoria de llavors de marihuana actuals. Originalment, era una barreja de varietats autòctones afganes, mexicanes i colombianes, amb una genètica 75% Sativa i 25% Indica, que van originar una nova generació de cànnabis.

COMPRAR LLAVORS SKUNK #1

Tens 18 anys o més?

El contingut de RoyalQueenSeeds.cat és únicament apte per a adults i està reservat per a majors d'edat.

Assegura't de conèixer les lleis del teu país.

En clickar a ENTRAR, confirmes
que tens
18 anys o més.