Ya están aquí los Mix Packs de semillas RQS - Descubre más

By RQS Editorial Team

El nostre cànnabis medicinal ha de ser d'excel•lent qualitat i mitjançant l'experimentació, estem descobrint millors maneres d'extreure el THC.

La nostra Royal OG Kush Blend va obtenir la màxima puntuació a la Highlife Cup 2013. Amb un to mantegós, només vam fer servir les millors soques de cànnabis per crear aquesta barreja rica en THC. Amb un futur brillant, el nostre banc de llavors continua creixent en qualitat.

Gràcies a la nostra feina amb les soques Kush Cannabis, el jurat de la Highlife Cup va esmentar l'extrema popularitat d'aquest tipus de cànnabis. Competir amb altres soques de cànnabis, com l'Amnesia Haze i la White Widow, és gairebé injust en aquest moment. Distingir el cànnabis de les extraccions d'haixix en les noves competicions té més sentit i permet més diversitat en la indústria.

Aquesta particular competició és encara una de les més prestigioses dels Països Baixos. Comprendre la importància d'un cànnabis de bona qualitat és bàsic; la Highlife Cup examina soques úniques ofertes per molts professionals del cànnabis arreu del país. El fet de ser reconegut com a candidat principal és una prova més de la nostra dedicació i constància en el comerç del cànnabis.

La Highlife Cup utilitza una estratègia d'assaig a doble cec per prendre una decisió justa i imparcial sobre les soques de cànnabis i d'haixix. No hi ha cap membre del jurat que es deixi convèncer en funció del tipus de soca o de la reputació de la companyia. Com que cada soca passa per unes proves rigoroses, la mala qualitat es nota ràpidament. L'aspror o un mareig incòmode, acompanyat del test d'una soca, s'anota i es compara amb la resta de cànnabis un cop finalitzada l'avaluació. El nostre haixix Kush va passar les proves i va superar les expectatives per guanyar aquest honor tan cobejat. On el cànnabis solia dominar, la nostra extracció d'haixix va sorprendre a tothom amb un gloriós triomf.

OG Kush Blend highlife cannabis cup winning BHO Extract
El nostre haixix Kush va passar les proves i va superar les expectatives per guanyar aquest honor tan cobejat.
 

La importància d'aquesta victòria no pot passar per alt. Mitjançant l'ús de l'extracció BHO, concentrem els olis naturals que es troben en el cànnabis. Amb gas butà d'alta qualitat, extraiem els olis sense danyar l'estructura mol•lecular. Amb això en ment, l’haixix i les concentracions de THC en mantenen de la forma més natural possible per aconseguir un ús medicinal excel•lent. Amb la creació del nostre guardonat haixix hem aconseguit que vosaltres, els nostres fidels clients, tingueu una altra opció per a consumir cànnabis.

Tots hem provat aquelles soques que són aspres a la gola. Amb l'extracció dels olis de l’haixix utilitzant mètodes BHO, l'aspror pràcticament desapareix. Per aquells que pateixen malalties avançades, qualsevol medicament reconfortant és una benedicció.

Juntament amb les varietats d'haixix, també oferim tots els tipus de cànnabis medicinal a partir de les millors llavors. La qualitat comença amb un elevat índex de germinació en el nostre banc de llavors de cànnabis. Altres companyies poden tenir estàndards de producció de poca qualitat; nosaltres, com vosaltres, destaquem pel cultiu de llavors de cànnabis.

Si voleu crear una collita fàcil, compreu les llavors de cànnabis amb nosaltres. En el passat, les llavors eren difícils de germinar; només es feien créixer els esqueixos viables. Amb les varietats autoflorescents disponibles, us convertireu en professionals del cultiu. Demaneu informació als nostres socis sobre les varietats que oferim, ja que cada una requereix un nivell de cura lleugerament diferent. Des de novells fins a cultivadors experimentats, oferim informació clau per ajudar a cultivar les millors plantes. Els nostres clients són la nostra prioritat.

La nostra experimentació ens ha col•locat a l'avantguarda del cultiu de cànnabis. Amb l'oferta de cànnabis i haixix com opcions viables de cànnabis medicinal, us donem cobertura per gairebé tots els usos. La nostra victòria a la Highlife Cup reflecteix la nostra dedicació en el comerç del cànnabis. Els nostres mags del cànnabis proven constantment noves tècniques, tècniques d'extracció i d'hibridació, per tal que un bud normal destaqui.

buy CBD oil online

Originària del Nord de Califòrnia, aquesta soca de cànnabis s’ha donat a conèixer ràpidament arreu del món pel seu distintiu aroma i pels seus forts efectes. L’OG Kush és una varietat especialment única que no es pot comparar amb cap altra soca de marihuana.

Compra O.G. Kush
 

Tens 18 anys o més?

El contingut de RoyalQueenSeeds.cat és únicament apte per a adults i està reservat per a majors d'edat.

Assegura't de conèixer les lleis del teu país.

En clickar a ENTRAR, confirmes
que tens
18 anys o més.