Cada vegada es demostra més que l'ús del cànnabis medicinal és extremadament beneficiós per a tractar els veterans de guerra. Segons els Veterans i el TEP, aproximadament un 20 per cent dels veterans de l'Afganistan i de l'Iraq pateixen trastorn per estrès posttraumàtic (TEP), un dels trastorns que compleix els requisits per tal que, en determinats estats, es recepti el cànnabis medicinal als veterans. A més de la freqüència de casos de TEP entre els veterans, molts dels que tornen de la guerra també pateixen lesions cerebrals traumàtiques i altres lesions que els deixen dolor crònic, una altra de les condicions principals que els autoritza a consumir cànnabis medicinal. Els doctors sovint recepten una diversa quantitat de medicaments per combatre els diferents símptomes que pateixen els veterans com a resultat d'una lesió o del TEP i, moltes vegades, els efectes secundaris provoquen tanta debilitat, que els veterans eviten prendre-se'ls. Els veterans que han aconseguit una recepta de cànnabis medicinal diuen que, sovint, amb una petita quantitat de cànnabis aconsegueixen alleujar el dolor i l'ansietat sense haver de patir tants efectes secundaris com amb la medicació tradicional.

Medical Marijuana and PTSD

Cànnabis medicinal i dolor crònic
Pels veterans que pateixen ferides de guerra, com per exemple una lesió cerebral traumàtica, bregar amb el dolor crònic es converteix en una batalla diària. Un estudi canadenc del 2010 va descobrir que tres porros de marihuana al dia ajuden als malalts a patir menys dolor i a dormir millor. Els trastorns del son són un altre dels problemes que pateixen molts veterans de guerra. L'estudi va concloure que el cànnabis ajuda a alleugerir el dolor a pacients que aconsegueixen un alleujament limitat en altres tractaments, un problema que turmenta els veterans, segons els informes.  Scott Murphy de Newton, Massachussetts, va començar a consumir cànnabis medicinal després que les lesions que va patir en un accident de motocicleta s'agreugessin durant el seu servei militar. Va arribar un punt que el dolor li afectava la mobilitat i explica que el cànnabis medicinal li alleuja més bé el dolor que les altres formes de medicació.


Cànnabis medicinal i TEP
Murphy també situa el TEP com a raó principal perquè el cànnabis medicinal pugui ser un tractament vital per a molts dels veterans de guerra que tornen a casa. Cita el cas d'un camarada excombatent que l'Exèrcit va donar de baixa per mala conducta amb clars signes que el soldat patia TEP. Amb 22 anys, el soldat camarada i amic de Murphy es va suicidar; Murphy creu que un tractament de cànnabis supervisat podia haver-li salvat la vida. Susan Tackitt, el company de la qual és Lynn Morse, de 30 anys, explica que Morse va començar a consumir cànnabis quan estava a les forces armades durant els anys 60, i mentre va poder consumir la droga, va ser capaç de funcionar i sortir-se'n. Una batuda antidrogues a la seva ciutat el va espantar tant que es va posar en contacte amb l'hospital local de veterans i el van començar a tractar amb medicaments psicòtics. Els fàrmacs receptats per l'hospital de veterans li van provocar depressió a Morse, va perdre el nord i, finalment, el 19 d'octubre de 2006 va morir a la unitat de cures intensives de l'hospital. Tackitt, que creu que l'ús del cànnabis medicinal el podia haver fet viure, parla sovint dels beneficis de la droga.
War veterans use cannabis to deal with PTSD
Cànnabis medicinal i suïcidi
Les estadístiques diuen que els suïcidis entre els veterans de l'exèrcit dels Estats Units augmenten i alguns fins i tot afirmen que els suïcidis de veterans han augmentat un 20 per cent des del 2007. L'augment de receptes de potents medicaments que alteren l'estat d'ànim, com per exemple el Lorazepan, que sovint provoca efectes secundaris perillosos inclòs un augment del risc de suïcidi, és una de les raons per la qual els experts creuen que ha augmentat la taxa de suïcidis. Una altra raó és que els veterans, tan si han servit a l'Iraq, com a l'Afganistan, Corea, Vietnam o altres països, tenen la tendència a automedicar-se. Això sovint comporta combinacions letals d'alcohol i múltiples medicaments receptats. En molts casos, el cànnabis medicinal podria eliminar la necessitat d'automedicar-se, però a molts veterans els preocupen les polítiques de tolerància zero de les forces armades, les quals a vegades neguen altres tractaments mèdics degut a l'ús del cànnabis. Tanmateix, informes recents indiquen que les forces armades estan canviant el seu punt de vista respecte al cànnabis medicinal com un tractament vàlid per al TEP, en vista de recents estudis que demostren els enormes beneficis que el cànnabis ofereix a tots aquells que pateixen el trastorn.
Veterans with PTSD
A mesura que augmenta la investigació sobre els beneficis del cànnabis medicinal, els beneficis vitals que aporta als veterans de guerra també augmenten. Com a substància natural que combat el dolor crònic i els símptomes associats al TEP, juntament amb una decisió recent de l'Administració de Veterans per a relaxar les seves polítiques en l'ús de la droga entre els veterans, el cànnabis medicinal és un tractament cada vegada més popular entre als veterans que pateixen condicions de debilitat.

 Feu créixer la seva pròpia marihuana medicinal


Avís d'exempció de responsabilitat mèdica:
La informació enumerada, referenciada o enllaçada en aquesta pàgina web només és per a finalitats educatives generals i no ofereix cap consell legal o mèdic de manera professional. Royal Queen Seeds no condona, defensa o fomenta l'ús lícit o il•lícit de drogues. Royal Queen Seeds no es pot responsabilitzar de la informació de les referències de les nostres pàgines, o de les pàgines que enllacem, que condonin, defensin o fomentin l'ús lícit o il•lícit de drogues o activitats il•legals.
Consulteu amb el vostres metge o professional sanitari abans d'utilitzar algun dels productes o mètodes que apareixen enumerats, referenciats o enllaçats en aquest lloc web.

Tens 18 anys o més?

El contingut de RoyalQueenSeeds.cat és únicament apte per a adults i està reservat per a majors d'edat.

Assegura't de conèixer les lleis del teu país.

En clickar a ENTRAR, confirmes
que tens
18 anys o més.