Cultivar la teva pròpia marihuana és un hobby genial i pot ser també una gran aventura de negoci, fent més econòmic i divertit el propi hàbit de fumar o produint un mitjà d’ingressos extra. No obstant això, una operació de cultiu correcta comporta una mica de temps i de previsió si un vol treure el màxim profit de les plantes que cultiva. Una de les parts més dures de portar a terme un jardí personal (o petit professional) és escollir la millor soca per a cultivar. Aquesta decisió dependrà de la preferència personal així com de l’espai o ambient que es tingui per dedicar-s’hi a la operació del cultiu. Per a interiors o productors a petita escala, la soca Critical és una gran elecció. 

Tant si ets un cultivador expert o només un principiant, la soca Critical és una gran elecció i és adequada per cultivar-la tant en interiors com en exteriors, en una varietat de diferents climes. La Critical, una soca robusta, produeix un alt rendiment fins i tot en espais petits i el seu bud és potent i fiable. Fumadors d’arreu del món gaudeixen de la duradora sensació suau i forta a la vegada produïda quan es fumen buds de Critical.

Història

Els cultivadors han estat buscant durant molt de temps la soca perfecta, una que pogués ser cultivada amb èxit en una varietat de diferents condicions ambientals i nivells d’habilitats de cultiu. La soca Critical és una híbrida de les varietats Indica i Sativa que, fins ara, és una de les soques més perfectes que tenim. Té un cicle de cultiu curt, d’aproximadament vuit setmanes, cosa que la fa adequada per poder ser cultivada tant en climes càlids com en climes més freds i nòrdics.

La soca va ser introduïda per poder ser cultivada tant en interiors com en exteriors, fins i tot en les zones més fredes i nòrdiques on la temporada de cultiu és més curta. És la primera vegada que cultivadors experts i no tan experts elogien la comoditat amb la qual la Critical creix en una varietat de diferents ambients, així com els grans rendiments que produeixen.

La soca híbrida és una planta feminitzada que triga uns 49 dies en florir. Produeix al voltant  d’un 16% de THC i té un antecedent genètic de varietats Skunk i Afgana, responsables de l’encantador aroma i sabor, així com dels potents efectes del bud.

Cultivadors d’arreu del món han presumit de la qualitat del bud i de la comoditat amb la qual es pot cultivar, fent de la Critical una soca genial tant per a operacions de cultiu personals com professionals. 70% Indica, 30% Sativa, aquesta híbrida conté les millors qualitats i característiques de cada tipus de fum per obtenir un producte final d’una qualitat i quantitat perfectes. 

Beneficis de la soca Critical

Un dels millors beneficis de la soca Critical és la comoditat amb la qual es pot cultivar. La Critical és una soca increïblement barata, que produeix un rendiment decent amb cada planta cultivada de manera adequada. Perfecta per a créixer en interiors, aquesta soca de planta normalment no arriba al metre d’alçària i és una varietat d’arbust, cosa que significa que creix com els arbustos, abundant i densa, en comptes de llarga i prima.

Cultivada en interiors amb un programa d’il•luminació, d’alimentació i d’irrigació adequats, una planta Critical pot produir pràcticament 70 grams de bud. La mateixa planta cultivada en exteriors, produirà uns 100 grams per planta. La divergència en la collita és deguda normalment a unes condiciones més òptimes en les activitats que es porten a terme a l’exterior. La majoria de cultivadors veuen la seva primera collita vuit setmanes després de la germinació i poden fer collites regulars després de la gran primera. 

Aquesta és una planta econòmica i de cicle curt que la fa perfecta per als cultivadors amb poc temps o per a aquells que desitgen cultivar, però que no viuen en els millors ambients per a un cultiu adequat. 

Comprar llavors de cànnabis Critical en línia

Experiència de fumar

Híbrida d’Indica i Sativa, aquesta soca proporciona el millor d’ambdós mons des del punt de vista de la qualitat de la sensació produïda. La Critical és una soca potent, que proporciona una sensació suau i de llarga durada quan es fuma. Dolça, amb un sabor ‘mentolat’ desitjat, la Critical és una soca popular entre tot tipus de fumadors, des de fumetes de cap de setmana fins a fumadors de marihuana assidus. Tant si es fuma de manera tradicional com si s’utilitza amb vaporitzadors, els quals s’estan fent molt populars, aquesta és l’herba perfecta per a tot propòsit. La Critical, que produeix un fum ric i saborós, proporciona aquella prototípica sensació relaxant per excel•lència que busquen els fumadors.

Econòmica, potent i fàcil de cultivar, la soca Critical és l’elecció perfecta per a cultivadors d’interiors o de petita escala. Amb un aroma i sabor fantàstics, així com un efecte poderós, la Critical és una soca genial per a fumadors habituals. Aquesta planta estalviadora d’espai amb forma d’arbust produeix un fantàstic rendiment fins i tot amb la seva petita mida i és perfecta tant per als experts com per als cultivadors principiants. 

Molts cultivadors de tot el món han confiat en la soca Critical per a les seves activitats, ja que produeix una gran collita per a l’espai requerit. La comoditat amb la que es cultiva i la saludable collita d’alta qualitat fa d’aquesta una de les soques cultivades més populars i amb molta raó. Adaptable a una varietat de climes i perfecta tant per a activitats de cultiu grans com petites, la Critical és una fantàstica elecció dels cultivadors de tot tipus d’experiència i nivells.

Comprar llavors de cànnabis Critical en línia

Abans de decidir la varietat que cultivarem, sempre s’han de complir molts requisits: resistència, rendiment, sabor, facilitat de cultiu, idoneïtat pel clima, etc. Existeix una planta de marihuana que intenta reunir totes aquestes característiques en un equilibri perfecte per a produir el màxim cultiu comercial

COMPRA LLAVORS CRITICAL

Tens 18 anys o més?

El contingut de RoyalQueenSeeds.cat és únicament apte per a adults i està reservat per a majors d'edat.

Assegura't de conèixer les lleis del teu país.

En clickar a ENTRAR, confirmes
que tens
18 anys o més.