By Steven Voser

Ocultar l'olor del cànnabis pot ser necessari per a evitar les conseqüències legals o socials de conrear la teva pròpia marihuana. Algunes instal·lacions de cultiu discretes inclouen filtres de carboni, encara que això no és un mètode infal·lible per a mantenir el teu cultiu en la clandestinitat. Això depèn de quant espai tinguis i quants diners puguis gastar. També és recomanable enfocar els extractors de manera que expulsin l'aire el més lluny possible dels teus veïns. Si tens poques plantes, pots usar un pot de gel RQS, deixant-ho obert perquè neutralitzi les olors durant unes 4-6 setmanes.

Si penses conrear marihuana a casa, llavors has d'estar preparat per a la pudor associada, sobretot durant la floració. Quan estàs en contacte freqüent amb la marihuana, arriba un moment en què et tornes insensible a l'olor i deixes de percebre'l. Pots acostumar-te tant, que ja no notaràs l'olor a la roba o en el pèl. Pren precaucions constantment per a mantenir la teva casa fresca i neta, alhora que mantens la teva habitació de cultiu ben ventilada. Intentar emmascarar l'olor amb una altra aroma comporta el risc que simplement se solapin les olors, un damunt de l'altre.

Una manera d'evitar aquest problema és atallar-lo d'arrel, triant varietats que per la seva pròpia genètica ja són menys oloroses. Hi ha una sorprenent varietat de ceps que no produeixen una aroma tan forta, encara que continuaran produint alguna olor, que hauràs de gestionar. Però no et preocupis; que un cep de marihuana tingui una aroma menys potent, no significa que els seus efectes siguin més suaus, sinó que simplement cridarà menys l'atenció durant el cultiu. A continuació, t'oferim 5 varietats del catàleg de RQS, conegudes per no ser tan aromàtiques com la majoria de ceps.

1. Northern Light

Per naturalesa, el cultiu interior d'aquest clàssic és fàcil per al conreador principiant. En fumar-la, la Northern Lights produeix aromes especiats i a terra, i a vegades té tocs afruitats. Però, mentre creix, la seva olor és més genèric. Si la conrees de manera discreta, encara pots ser capaç d'obtenir una collita de cabdells resinosos i enganxosos. Sovint, el seu nivell de THC supera el 20%, produint un fort efecte índica que relaxa el cos. A més de produir bones collites en 7-9 setmanes, la Northern Lights és una gran planta mare, contribuint a la perpetuació del cultiu de baixa olor.

Northern Light

Northern Light
Northern Light S1
500 - 550 gr/m2
100 - 160 cm
8 - 9 Setmanes
THC: 18%
Sativa 0% Indica 100%
575 - 625 gr/plant
180 - 220 cm
Finals de setembre
Col·locat, Equilibrat, Lluït

Comprar Northern Light

2. Blue Mystic

Aquesta és una varietat meravellosament terrosa, que probablement és un híbrid entre la genètica de la Northern Lights i la Blueberry. L'exquisida Blue Mystic hereta els flavonoides i terpens de la Blueberry. La seva aroma a baies afruitades, amb tocs de lavanda, és un acompanyament exquisit per al seu colocón índica, d'efecte apalancador. Durant les 8-10 setmanes de la seva fase de floració, els sabors afruitats d'aquesta planta poden contribuir a emmascarar la típica olor de la marihuana.

Blue Mystic

Blue Mystic
Oregon Blueberry x Northern Light
375 - 425 gr/m2
60 - 100 cm
8 - 9 Setmanes
THC: 18%
Sativa 20% Indica 80%
400 - 450 gr/plant
180 - 220 cm
Octubre
Col·locat

Comprar Blue Mystic

3. Royal Jack Auto

Collita aquesta planta després de 70 dies i gaudeix d'un colocón molt agradable. La Royal Jack Auto és una versió autoflorent de la Jack Herer, una varietat que rep el seu nom en honor a l'activista cannábico, l'incansable esforç del qual per la legalització del cànnabis es veu reflectida en la sensació motivadora que produeix la seva colocón sativa. En combinar-la amb genètica ruderalis, conrear aquesta varietat és molt més fàcil. La Royal Jack Auto no produeix una olor molt forta, comparat amb el d'altres varietats. Produeix una essència més dolça i afruitada, que frega el caramel, però és una olor subtil. Aquest cep rep part de la seva herència de l'extraordinària sativa White Widow, la qual cosa assegura un colocón brillant.

Royal Jack Automatic

Royal Jack Automatic
Jack Herer x Ruderalis
350 - 400 gr/m2
40 - 80 cm
7 - 8 Setmanes
THC: 16%
Sativa 40% Indica 30% Ruderalis 30%
70 - 120 gr/plant
60 - 80 cm
11 - 12 setmanes després de brotar
Creatiu, Motivador

Comprar Royal Jack Automatic

4. Royal Creamatic

La Royal Creamatic pot considerar-se una varietat completa per al cultiu interior, donada la seva naturalesa compacta i la seva aroma discreta. Gràcies a la genètica de la White Rhino, aquest cep produeix una aroma dolça i sensacional (encara que discret) que mantindrà ocult el teu cultiu. No obstant això, quan la fumis delectarà els teus sentits. La Royal Creamatic és un cep autoflorents que vola de la sembra a la collita en 8 setmanes. Encara que tal vegada el més impressionant és la seva capacitat de produir una collita molt digna, de 450g/m², quan rep l'amor i el respecte que mereix.

Royal Creamatic

Royal Creamatic
Cream Caramel x Ruderalis
400 - 450 gr/m2
60 - 80 cm
8 - 9 Setmanes
THC: 15%
Sativa 10% Indica 60% Ruderalis 30%
115 - 165 gr/plant
80 - 100 cm
12 - 13 setmanes després de brotar
Calmant, Relaxació corporal

Comprar Royal Creamatic

5. Quick One

La Quick One és una variació de la Lowryder, famosa per la seva floració ràpida i la seva aroma suau. Aquesta planta compta amb genètica ruderalis, que manté la seva alçada baixa; en altres paraules, és discreta i manejable. No sol sobrepassar els 76cm d'alçada, bastant continguda. Aquesta planta fa un esprint fins a la línia de meta, la collita, en un termini impressionant de 6-7 setmanes. La Quick One és tan resistent que fins pot conrear-se en climes més freds. També produeix un de les olors més suaus de qualsevol planta de cànnabis. La seva aroma afruitada i poca característic no la delatarà. Posa't a conrear i gaudeix del seu relaxant colocón índica.

Quick One

Quick One
Lowryder 1 x Old School Indica
275 - 325 gr/m2
50 - 60 cm
5 - 6 Setmanes
THC: 13%
Sativa 10% Indica 60% Ruderalis 30%
100 - 150 gr/plant
60 - 100 cm
8-9 setmanes després de germinar
Relaxació corporal

Comprar Quick One

Tens 18 anys o més?

El contingut de RoyalQueenSeeds.cat és únicament apte per a adults i està reservat per a majors d'edat.

Assegura't de conèixer les lleis del teu país.

En clickar a ENTRAR, confirmes
que tens
18 anys o més.