Llavors de Royal Gorilla Automatic a l'engròs

La Royal  Gorilla   Automatic  és una  autoflorescent realment innovadora, creada a partir d'algunes de les millors genètiques de la costa oest dels EUA. Ara disponible a granel, en paquets de 100 llavors.
Tria nombre de llavors
  • 100x
€ 375.00 amb IVA En stock
Afegir a productes favorits

Mètode de pagament: Visa, Master Card, Bank transfer Bitcoin

Enviament
Gratuït
Retorn
Gratuït
Eviament
Secret

  • Més informació
  • Preguntes (0)
  • Opinions (0)

Llavors a granel de Royal Gorilla Automatic: una autoflorescent premium

Creada a partir de les millors genètiques de la costa oest, i desenvolupada per a oferir gran potència, aroma i productivitat, la Royal Gorilla Automatic de RQS marca una nova era pel cultiu d'autos. Royal Queen Seeds va seleccionar únicament les millors varietats del seu catàleg i les més potents (Royal Gorilla i Royal Cookies) i les va combinar amb genètica ruderalis per a crear una varietat autoflorescent inigualable. Aquest espectacular híbrid ofereix millors resultats que moltes altres genètiques, i en unes 8 setmanes produeix flors de la màxima qualitat amb un 20% de THC i enormes quantitats de resina.

UN POTENT EFECTE ALEGRE I RELAXANT: ELS EFECTES DE LA ROYAL GORILLA AUTOMATIC

Amb un nivell de THC del 20%, la Royal Gorilla Automatic és potent però no aclaparadora. La seva espectacular genètica cannábica, que inclou gens índica, sativa i ruderalis, li aporta un gran efecte mental i corporal. Inicialment produeix una eufòria alegre i agradable que a poc a poc, i com més fumes, es converteix en un efecte corporal profundament relaxant. Mentre alleuja el teu cos de cap a peus, pots gaudir d'una mescla extraordinària de sabors, combinant tocs a dièsel amb matisos cítrics, de pi i afruitats.

MÀXIMA QUALITAT EN TEMPS RÈCORD: CULTIVAR LA ROYAL GORILLA AUTOMATIC

La Royal Gorilla Automatic és ideal per a cultius d'interior, però també pot plantar-se en exterior. Amb una altura òptima de 60-120cm en interior, és una planta compacta i manejable, però prou gran per a sorprendre't amb la seva espectacular producció. Gràcies a una gran cua principal i diverses branques laterals robustes, produeix fins a 400g/m² de flors, que estaran madures tan sols 8-10 setmanes després de germinar. Observant únicament els números, pot ser que les seves collites no batin cap rècord, però això queda compensat amb unes quantitats impressionants de resina de màxima qualitat, que converteixen a aquesta varietat en una gran opció per a fer concentrats i comestibles. 

Cultivant la Royal Gorilla Automatic no pots fallar. Aquest espectacular híbrid autofloreciente ho té tot.

    Nobody has posted a review yet


    You can't post a review because you are not logged as a customer

    Log in / sign up

No customer questions for the moment.

Ask a question
Your Question has been successfully sent our team. Thanks for question!

Ask a question

CLIENTS QUE VAN COMPRAR AQUEST PRODUCTE TAMBÉ COMPRAREN:

Tens 18 anys o més?

El contingut de RoyalQueenSeeds.cat és únicament apte per a adults i està reservat per a majors d'edat.

Assegura't de conèixer les lleis del teu país.

En clickar a ENTRAR, confirmes
que tens
18 anys o més.