Llavors a l'engròs de Diesel Automatic

És difícil decidir-se a cultivar un tipus determinat de cànnabis, però la Diesel Automàtica és una bona opció tot terreny. La seva mida compacta és ideal per als cultivadors d'interior discrets però, a mans de cultivadors professionals, el potencial que té per a produir impressionants quantitats de cabdells d'excel·lent qualitat en espais oberts també la converteixen.
 5.00/5 (2) Escriu una opinió
nombre de llavors:
100x
€ 300.00
€ 300.00 amb IVA En stock
Afegir a productes favorits

Mètode de pagament: Visa, Master Card, Bank transfer Bitcoin

Enviament
Gratuït
Retorn
Gratuït
Eviament
Secret

 • Més informació
 • Especificacions
 • Preguntes (0)
 • Opinions (2)

La Diesel Automàtica té un efecte, un sabor i una aroma que recorden molt la clàssica New York City Diesel. Els cabdells, i els efectes que produeixen a qui els consumeix, són força semblants a la New York City Diesel original. Tanmateix, amb l'encreuament amb una Lowrider #2 (Quick One), hem aconseguit obtenir genètiques autoflorescents que afavoreixen i milloren enormement el procés de creixement.

Gràcies a l'encreuament amb la Quick One, els productors de la Diesel Automàtica aconsegueixen un període de creixement més ràpid. Des del moment de la plantació fins a la floració, només es necessiten unes 7 o 8 setmanes. La genètica manipulada de les línies autoflorescents també permet que la planta dirigeixi la seva energia a produir ràpidament grans quantitats de cabdells, la qual cosa fa que els cultivadors més experimentats aconsegueixin millors rendiments que amb la New York City Diesel original. Els que han provat les dues plantes coincideixen en l’opinió que el gust de la Diesel Automàtica és millor i més suau.

La mida compacta d'aquestes plantes és una opció excel·lent per al cultiu interior discret en petites carpes. Si us inclineu per aquesta opció, heu de saber que les plantes poden assolir una alçada de 40 a 70 centímetres i poden produir fins a 375 grams per metre quadrat un cop seca. Tanmateix, en grans plantacions exteriors es poden aconseguir encara millors resultats. En cultius exteriors de guerrilla s’ha vist com creixien fins als 110 cm i arribaven a produir 110 grams per planta. Si el cultivador professional els dóna prou espai, és molt probable que els resultats puguin ser encara més impressionants.

La Diesel Automàtica combina el gust original i la pujada clara i neta de la New York City Diesel amb la facilitat i la conveniència d'un període de creixement ràpid de la Quick One autoflorescent, la qual cosa la converteix en una opció excel·lent per a tot tipus de cultivadors i nivells d'experiència.

 • THC: 14%
 • CBD: Low
 • Yield Indoor: 325 - 375 gr/m2
 • Yield Outdoor: 60 - 110 gr/plant
 • Height Indoor: 40 - 70 cm
 • Height Outdoor: 60 - 110 cm
 • Temps de Floració: 5 - 7 Setmanes
 • Mes de la collita: de 10 a 12 semanas despres de brotar
 • Genètica: Quick one x (quick one x Diesel)
 • Tipus: Sativa 40% Indica 30% Ruderalis 30%
 • Efecte: Benestar i molta eufòria

  By T. S. on 03/Jun/2019 :
  (5)

  Title : SUPER Diesel
  Comment : Einfach eine super einfache Sorte!!!

  By M. R. on 06/May/2019 :
  (5)

  Title : Diesel
  Comment : Great germination, stealth and quick shipping. satisfied


  You can't post a review because you are not logged as a customer

  Log in / sign up

No customer questions for the moment.

Ask a question
Your Question has been successfully sent our team. Thanks for question!

Ask a question

CLIENTS QUE VAN COMPRAR AQUEST PRODUCTE TAMBÉ COMPRAREN:

Tens 18 anys o més?

El contingut de RoyalQueenSeeds.cat és únicament apte per a adults i està reservat per a majors d'edat.

Assegura't de conèixer les lleis del teu país.

En clickar a ENTRAR, confirmes
que tens
18 anys o més.

Disclaimer

All cannabis seeds sold at Royal Queen Seeds are solely for personal use. We do not supply seeds to large scale or commercial growers. We reserve the right to refuse sale if we suspect this term is being breached.