Llavors a l'engròs de White Widow Automàtica

Entre els consumidors i productors de cannabis, la White Widow és àmpliament reconeguda per ser una de les clàssiques originals. Les fulles amples d'aquesta soca holandesa i la resina que les recobreix són un clar distintiu per algú amb molts coneixements en el món del cannabis. Després d'aconseguir un clon d'alta qualitat de la soca original White Widow.
 5.00/5 (3) Escriu una opinió
nombre de llavors:
100x
€ 325.00
€ 325.00 amb IVA En stock
Afegir a productes favorits

Mètode de pagament: Visa, Master Card, Bank transfer Bitcoin

Enviament
Gratuït
Retorn
Gratuït
Eviament
Secret

 • Més informació
 • Especificacions
 • Preguntes (0)
 • Opinions (3)

Al combinar el millor de la nostra Critical Automàtica i la clàssica original White Widow, hem aconseguit crear una soca de cultiu facil i ràpid que aviat es convertirà en una classica entre aquells que es decideixin a provar-la.

Mentre que la major part dels elements de la White Widow original són molt presents i s'han traslladat correctament a la nova soca que hem creat, el temps de creixement ha disminuït. La nostra nova soca està a punt de collir al cap de 10 setmanes des del moment que es planta i només 12 setmanes en la temporada alta de creixement. A més de tenir una etapa de creixement més curta, les fulles de la nostra White Widow Automàtica són més petites, la planta floreix automàticament sense cap instal·lació d'il·luminació i provoca un efecte de benestar físic a aquells que la consumeixen.

Malgrat que el resultat que oferim és una híbrida, els efectes tenen unes fortes reminiscències d'Indica en els cabdells que produeix. El gust i l'aroma son el tret distinitu d'aquesta White Widow cítrica i agredolça. Possiblement no siguin tan potents en la nostra soca híbrida, però el sentiment de benestar que s'obté és tot el que trobareu de la White Widow original, i potser una mica més i tot!

Amb unes plantes relativament petites (de 40 a 80 centímetres quan creixen a l'interior i de 50 a 110 centímetres quan creixen a l'exterior), són perfectes per a plantar un camp o collita en un gran terreny/plantació professional on ocuparan poc espai però produiran grans quantitats de potents cabdells. Cada planta pot tenir un rendiment de fins a 240 grams (més de 500 grams per metre quadrat) i el contingut de THC produït és del 14%. Amb totes les millors qualitats de la White Widow, combinades amb la floració automàtica i un cultiu fàcil, fan que aquesta espècie generi oportunitats més ràpides de tornar a plantar. Segur que la White Widow Automàtica es convertirà en un record clàssic de la seva genètica base!

 • THC: 14%
 • CBD: Medium
 • Yield Indoor: 400 - 450 gr/m2
 • Yield Outdoor: 160 - 210 gr/plant
 • Height Indoor: 40 - 80 cm
 • Height Outdoor: 50 - 110 cm
 • Temps de Floració: 7 - 8 Setmanes
 • Mes de la collita: 8-9 setmanes després de germinar
 • Genètica: White Widow x ruderalis
 • Tipus: Sativa 40% Indica 40% Ruderalis 20%
 • Efecte: Benestar físic

  By B. K. on 25/Jun/2019 :
  (5)

  Title : Great seeds
  Comment : Great seeds, fast shipping. Good quality seeds

  By M. R. on 01/Apr/2019 :
  (5)

  Title : good approach
  Comment : stealth shipping very fine seeds. loyal costumer

  By U. K. on 13/Jun/2017 :
  (5)

  Title : seems promising
  Comment : Trustworthy shipping. Germination rate 100% Will let you know later on how they are progressing :)


  You can't post a review because you are not logged as a customer

  Log in / sign up

No customer questions for the moment.

Ask a question
Your Question has been successfully sent our team. Thanks for question!

Ask a question

CLIENTS QUE VAN COMPRAR AQUEST PRODUCTE TAMBÉ COMPRAREN:

Tens 18 anys o més?

El contingut de RoyalQueenSeeds.cat és únicament apte per a adults i està reservat per a majors d'edat.

Assegura't de conèixer les lleis del teu país.

En clickar a ENTRAR, confirmes
que tens
18 anys o més.

Disclaimer

All cannabis seeds sold at Royal Queen Seeds are solely for personal use. We do not supply seeds to large scale or commercial growers. We reserve the right to refuse sale if we suspect this term is being breached.