Blue Cheese Automatic

Les llavors de cànnabis Blue Cheese Automatic són un encreuament entre Blueberry Automatic i Cheese Automatic que s'ha perfeccionat al llarg dels anys del seu cultiu mitjançant una acurada selecció. El resultat és una llavor feminitzada autoflorent que ofereix un rendiment, un gust i uns efectes superiors a qualsevol de les soques mares que la formen.
 4/5 (28) Write a review
€ 21.50 amb IVA In stock

Mètode de pagament: VisaMasterBank transfer i Cash

Free shipping

 • Més informació
 • Especificacions
 • Preguntes (0)
 • Opinions (28)
 • Fotos de clients (12)
 • Termes i condicions de transport

Les llavors Blue Cheese Automatic són una planta flexible d'interior o exterior que floreix en qualsevol temperatura i requereix un espai ben il•luminat. Com que és una planta de mida petita, és perfecta per a un balcó, una terrassa o espais reduïts.

Si les nits abans de la collita són fredes, la planta agafarà un color porpra; però, donades les dates de la collita, això no és habitual. La producció és de 325-375 grams/m2 a l'interior i de 60-110 grams/m2 a l'exterior. Els cabdells són pesats, compactes i plens de resina.

Les plantes feminitzades autoflorents de Blue Cheese adoren la llum del sol, així que planta-les entre mitjans de maig i principis de juny si el teu cultiu és d'exterior. Afegir un 30% de coco a la mescla de terra millorarà l'aeració, augmentarà el creixement de les arrels i permetrà que la planta es desenvolupi al màxim. Com succeeix amb totes les plantes automàtiques, aquesta també s’ha de regar en petites quantitats i amb freqüència i rebre molta llum.

La Blue Cheese Automatic és una llavor fàcil de cultivar, ja que no té necessitats especials.

El període de floració és d'entre sis i vuit setmanes aproximadament, i la collita acostuma a ser a les deu setmanes, el que permet als productors d'espais d'exterior collir els seus productes abans que comencin les gelades nocturnes. La breu temporada de cultiu que ofereix aquesta planta fa que sigui la preferida entre els productors d'espais d'exterior en zones molt fredes, ja que fins i tot l'estiu més curt és suficient per produir cabdells excel•lents de Blue Cheese.

La planta madura és petita, però no deixis que la seva grandària t'enganyi. Les plantes Blue Cheese Automatic comencen la temporada de la collita repletes de cabdells intensos amb un alt contingut en THC.

Encara que sens dubte les característiques de la planta són un plus, molts productors volen comprar la Blue Cheese Automatic per la seva característica aroma i sabor. La soca ofereix una combinació perfecte de les plantes mare que la formen. Els cabdells són molt aromàtics i la seva olor pot inundar tota una habitació. Percebràs una aroma intensa, dolça i afruitada i una olor agradable a herba que et recordarà el de les plantes de tota la vida. Té gust a baies i espècies i deixa un regust a formatge crema suau. La planta té un nivell alt de THC i baix contingut en CBD, i ofereix una fumada humida, intensa i aromàtica sense gens de sensació de sequedat. El seu elevat contingut en resina i THC fa que sigui una de les varietats favorites entre els entusiastes del cànnabis.

Les persones que fumen Blue Cheese Automatic diuen que produeix uns efectes estimulants i una gran sensació de tranquil•litat. Aquesta planta sovint rep el nom de cerebral o còsmica per els seus efectes en la creativitat i la cognició. És ideal per relaxar-se després d'un llarg dia o per gaudir-ne en ambients privats. La veritat és que aquesta petita meravella no té cap inconvenient.

Aquesta guardonada planta és la delícia de qualsevol productor, amb un gust intens a formatge i unes condicions de cultiu flexibles.

Els seus cabdells bonics i vistosos són uns dels favorits entre els experts en cànnabis. La Blue Cheese Automatic és una planta amb un gran rendiment i la llavor de cànnabis perfecte per als apassionats de la marihuana.

 • THC: 16%
 • CBD: Low
 • Yield Indoor: 325 - 375 gr/m2
 • Yield Outdoor: 60 - 110 gr/plant
 • Height Indoor: 40 - 70 cm
 • Height Outdoor: 60 - 110 cm
 • Floració: 7 - 8 Setmanes
 • Mes de la collita: de 8 a 9 setmanes després de brotar
 • Genètica: Blueberry x Cheese x Ruderalis
 • Tipus: Sa 35% In 40% Ru 25%
 • Efecte: Cerebral i estimulant
 • Clima: Mild
   

  By M. S. :
  (5)

  The customer has rated the product but has not posted a review

  By L. P. on 27/Nov/2017 :
  (5)

  Title : Blue cheese
  Comment : Io amo questa pianta, facilissima da coltivare e veramente buona! Pianta eccellente

  By T. D. on 10/Oct/2017 :
  (5)

  Title : top!!
  Comment : top comme d ab!

  By A. M. on 24/Jul/2017 :
  (5)

  Title : Great plant
  Comment : Typical RQS quality , all seeds germinated quickly and easily . Very east to grow and the end result is a fantastic strong and tasty smoke . Only downside is the smell , which is great but incredibly powerful and carries for miles so you need understanding neighbours...Highly recommended .

  By E. H. :
  (1)

  The customer has rated the product but has not posted a review

  By V. I. on 05/Jun/2017 :
  (5)

  Title : Cheese
  Comment : Excelent plant

  By P. H. on 02/Jun/2017 :
  (5)

  Title : Good feeling
  Comment : haha

  By K. F. :
  (1)

  The customer has rated the product but has not posted a review

  By M. F. on 24/Apr/2017 :
  (4)

  Title : Amazing!!
  Comment : Plant has come out in two days. Waiting to see her grow. Great service ever!!

  By T. J. on 20/Mar/2017 :
  (5)

  Title : Awesome plant
  Comment : Very Nice plant to grow, i did it ourdoor, an i was impresed how it grew up and became a super strong plant, Nice yield good taste

  By M. P. on 06/Mar/2017 :
  (5)

  Title : SEHR GUT
  Comment : Wachstum sehr potent Geschmack ist unglaublich gut !!!

  By D. J. :
  (1)

  The customer has rated the product but has not posted a review

  By M. S. on 12/Dec/2016 :
  (5)

  Title : Blu3 cheesE ......größenangabe!!!!
  Comment : Hi guyz. Wollte euch ein kleines Feedback geben was die pflanzenhöhe angeht!!!!!!!!!!! Die 2 blue cheesE die ich hab gehen lassen sind jetzt 1 Monat und 3 Tage alt gehen in die blütephase und nr 1 hat stolze 120cm!!! Und nr 2 das kann Mann nicht mehr indoorgrowin nennen denn die ist wahnsinnige 150cm (mit Topf 20liter 185cm) !!!!!!!! Die Pflanze hat Blätter die sind ca 22cm lang und 32cm breit.....wow. Wie gut das sie ohne growschrank wachsen da sonst eng wäre ^^ Hammer Royal Good Work

  By M. N. on 29/Nov/2016 :
  (4)

  Title : The customer has rated the product but has not posted a review
  Comment : The customer has rated the product but has not posted a review

  By I. G. on 23/Sep/2016 :
  (4)

  Title : Blue Cheese Automatic
  Comment : Ich hab fünf Samen Keimen lassen leider ist nur vier was geworden da bei einer irgendetwas den Wachstum hinderte und sie leider bis zur Ernte nur circa 12 cm groß geworden ist. Sie hatte eine winzige Blüte von ca. 0,1 g :( Der Rest aber wirklich schöner Buds mit einem leckeren Geschmack.


  You can't post a review because you are not logged as a customer

  Log in / sign up
We do not ship this product to the following countries:
United States, Argentina

No customer questions for the moment.

Ask a question
Your Question has been successfully sent our team. Thanks for question!

Ask a question

CLIENTS QUE VAN COMPRAR AQUEST PRODUCTE TAMBÉ COMPRAREN:

Disclaimer

All cannabis seeds sold at Royal Queen Seeds are solely for personal use. We do not supply seeds to large scale or commercial growers. We reserve the right to refuse sale if we suspect this term is being breached.

Cistella

Articles GRATUÏTS inclosos

Cap producte

Transport € 0.00
Total € 0.00

Confirmar

Disclaimer

All cannabis seeds sold at Royal Queen Seeds are solely for personal use. We do not supply seeds to large scale or commercial growers. We reserve the right to refuse sale if we suspect this term is being breached.