Product successfully added to your shopping cart.
Check out
 

Chocolate Haze

Chocolate Haze
Els amants de la xocolata quedaran encantats i sorpresos quan cultivin les llavors de cànnabis Chocolate Haze. Aquesta resistent soca és un fenotip de la varietat Chocolope i produeix una sensació de plaer i felicitat que fa que l'usuari se senti animat, content i radiant. Aquesta variant de característiques úniques floreix a les 8-10 setmanes i, poc després, ja podràs gaudir-ne amb els teus amics

Més detalls

 (21 Reviews)

€ 23.00 amb IVA

Afegir a la cistella

Aquest deliciós miracle de la genètica presenta un gran creixement i una producció primerenca. Sorprèn la seva facilitat i velocitat de producció. La base d'aquesta soca és una planta OG Chocolate Thai creuada amb la popular Cannalope Haze. Aquests espècimens híbrids són poc resistents a la floridura, així que s'ha d'anar amb compte durant la seva primera fase de desenvolupament. Per tal d'assegurar la producció, es garanteix que són feminitzades.

El millor moment per fumar-la és a la tarda. Els seus efectes en les ments disperses produeixen estimulació i resultats intel•lectuals. Les llavors de Chocolope ofereixen una gran collita i efectes potents. La intensa sensació d'eufòria dura 1-2 hores. Després, l'usuari se sent conscient i alerta de tot el que li envolta. Consumida en solitud, pot fer sorgir preguntes i inspiració. Les soques de Haze sovint són considerades les varietats més fortes de la marihuana.

La Chocolate Haze és una soca medicinal orientada als malalts de depressió crònica que els anima i motiva, i també es fa servir en diversos aliments medicinals. L'artritis, l'ADD/ADHD, el dolor de les articulacions, l'estrès i les migranyes es redueixen considerablement mitjançant el consum regular d'aquesta soca.

La planta té arrels genètiques a Tailàndia i produeix flors ràpidament. Les llavors de Chocolate Haze es desenvolupen molt bé en cultius hidropònics i de terra, però requereix grans espais perquè és una planta de mida gran. Fumar les flors pot resultar molt agradable, però la planta en si mateixa és un plaer per a la vista. Creix en totes les direccions, menjant-se l'espai de la sala de cultiu.

Membre de la família Haze, la Chocolate Haze és una llavor Sativa dominant. És 95% Sativa i 5% Indica. Les varietats Haze es van crear originàriament a Califòrnia a la dècada de 1970 i després es van compartir amb la resta del món i es van popularitzar a Amsterdam. Les llavors de Chocolate Haze tenen fins a un 20% de contingut de THC i els seus efectes són molt potents, fins i tot per als fumadors més experimentats.

Els productors experts poden collir 450-500 grams per planta en cultius d'exterior quan la collita s'asseca. La resistent collita és fàcil de cultivar a l'exterior i hauria d'estar llesta a l'octubre o novembre. Com que és una planta densa i molt gran, no es recomana per a espais d'interior. A més, l'ideal és que sigui cultivada per productors experimentats que eradiquin qualsevol plaga o floridura. A l'interior, pot arribar als 160 cm; a l'exterior, als 200 cm.

El seu fum ha estat descrit com afruitat, lleuger i amb matisos de xocolata intensa. Roman en l'aire i s'expandeix per tota l'habitació. Els seus consumidors descriuen els seus efectes com a un retorn a la nostàlgia de la dècada de 1980 quan el suau fum penetrava en els seus pulmons i el sabor a xocolata jugava amb les seves llengües.

 • THC 20%+-
 • CBD Low
 • Yield Indoor 475-525gr m2
 • Yield Outdoor 450-500 grams per plant dried
 • Height Indoor 90 - 160 cm
 • Height Outdoor 150 - 200 cm
 • Període de floració de 9 a 10 setmanes
 • Mes de la collita Finals d‘octubre
 • Genètica OG Chocolate Thai x Cannalope Haze
 • Tipus Sativa: 95% Indica 5%
 • Efecte Molt alt
   


  By Florent M. on 10/Aug/2016 :

  Title : Good stuff but super long flowering
  Comment : It's really good but it doesn't grow well in places with a low humidity. Also it takes like 12 weeks of flowering, not 9-10 as advertised. But if you are patient, it's a great strain. Just a side note, I think the strain sold here is not a very stable hybrid, I grew several plants several times and almost always ended up with different phenotypes.

  By Julien H. on 28/Jul/2016 :

  Title : Envie d'une nouvelle sativa
  Comment : J'avais envie de la tester depuis un moment,petit retard dans la livraison mais le sav à bien gérer,et m'a constamment tenu au courant,prevu pour un scrog uniquement sativa

  By Michael L. :

  The customer has rated the product but has not posted a review, or the review is pending moderation

  By Geoffrey M. on 27/Jul/2016 :

  Title : Très content
  Comment : M'est graine commandé il y a 5 jours reçu aujourd'hui, je me lance de suite... une variété qui donne vraiment envie...

  By Thomas R. on 25/Jul/2016 :

  Title : Super Plant
  Comment : Fast growing, roboust and fantastic smelling plant. I like it a lot!

  By Didier S. on 28/Jun/2016 :

  Title : super
  Comment : livraison rapide, germination très rapide, pousse rapide plante très solide le chat me la casser au bout de 2 jours remise en terre directement, résultat, la plante et repartie directement. je recommande ce produit

  By Nora A. on 30/May/2016 :

  Title : Schokolade !!!
  Comment : Hmm ich liebe diese Sorte sehr lekka und einfach schokoladig!! Und zum schlafen perfekt als Nachtisch !!! Habe noch nie so einen Geschmack beim Rauch gehabt :) Ertrag: Mittel ... 250w ~30g

  By Stefan L. on 15/Apr/2016 :

  Title : Empfehlenswert
  Comment : 11l Topf mit Erde, 400W LED, SCROG-Methode, 4 Wochen Vegetationsphase + 10 Wochen Blüte = 45g pro Pflanze (getrocknet und getrimmt). Sehr harzige Blütenstände. Die größe der Pflanze hielt sich aufgrund der kurzen Veg-Phase in Grenzen. Die Wirkung ist angenehm und stark, fast schon psychedelisch - hängt selbsverständlich auch von der Dosierung ab ;) Ich kann die Sorte empfehlen. RQS war, wie bisher immer, schnell, zuverlässig und diskret.

  By Jjb B. on 15/Apr/2016 :

  Title : Schokoladig
  Comment : Superkompakte Buds die mich beim Ernteaiegen wegen ihres Erzrags sehr überrascht hat. Lecker Schokoladig, feines Haze!

  By Seppe C. on 11/Apr/2016 :

  Title : good seed!
  Comment : i like the chocolate in the haze

  By Jimmy R. on 15/Mar/2016 :

  Title : Au top
  Comment : Rien a dire parfai

  By Bruno M. :

  The customer has rated the product but has not posted a review, or the review is pending moderation

  By yousra F. :

  The customer has rated the product but has not posted a review, or the review is pending moderation

  By Manuel S. :

  The customer has rated the product but has not posted a review, or the review is pending moderation

  By Mirlind F. on 23/Dec/2015 :

  Title : Schokolade!
  Comment : Schmeckt Super, typisches Haze High, wächst ohne Unterbrechung!


  You can't post a review because you are not logged as a customer

  Log in / sign up
We do not ship this product to the following countries:
United States, Argentina

Customers who bought this product also bought: