Chocolate Haze

 4.5/5 (44) Write a review
€ 23.00 amb IVA In stock

Mètode de pagament: VisaMasterBank transfer i Cash

Free shipping
Els amants de la xocolata quedaran encantats i sorpresos quan cultivin les llavors de cànnabis Chocolate Haze. Aquesta resistent soca és un fenotip de la varietat Chocolope i produeix una sensació de plaer i felicitat que fa que l'usuari se senti animat, content i radiant. Aquesta variant de característiques úniques floreix a les 8-10 setmanes i, poc després, ja podràs gaudir-ne amb els teus amics

Aquest deliciós miracle de la genètica presenta un gran creixement i una producció primerenca. Sorprèn la seva facilitat i velocitat de producció. La base d'aquesta soca és una planta OG Chocolate Thai creuada amb la popular Cannalope Haze. Aquests espècimens híbrids són poc resistents a la floridura, així que s'ha d'anar amb compte durant la seva primera fase de desenvolupament. Per tal d'assegurar la producció, es garanteix que són feminitzades.

El millor moment per fumar-la és a la tarda. Els seus efectes en les ments disperses produeixen estimulació i resultats intel•lectuals. Les llavors de Chocolope ofereixen una gran collita i efectes potents. La intensa sensació d'eufòria dura 1-2 hores. Després, l'usuari se sent conscient i alerta de tot el que li envolta. Consumida en solitud, pot fer sorgir preguntes i inspiració. Les soques de Haze sovint són considerades les varietats més fortes de la marihuana.

La Chocolate Haze és una soca medicinal orientada als malalts de depressió crònica que els anima i motiva, i també es fa servir en diversos aliments medicinals. L'artritis, l'ADD/ADHD, el dolor de les articulacions, l'estrès i les migranyes es redueixen considerablement mitjançant el consum regular d'aquesta soca.

La planta té arrels genètiques a Tailàndia i produeix flors ràpidament. Les llavors de Chocolate Haze es desenvolupen molt bé en cultius hidropònics i de terra, però requereix grans espais perquè és una planta de mida gran. Fumar les flors pot resultar molt agradable, però la planta en si mateixa és un plaer per a la vista. Creix en totes les direccions, menjant-se l'espai de la sala de cultiu.

Membre de la família Haze, la Chocolate Haze és una llavor Sativa dominant. És 95% Sativa i 5% Indica. Les varietats Haze es van crear originàriament a Califòrnia a la dècada de 1970 i després es van compartir amb la resta del món i es van popularitzar a Amsterdam. Les llavors de Chocolate Haze tenen fins a un 20% de contingut de THC i els seus efectes són molt potents, fins i tot per als fumadors més experimentats.

Els productors experts poden collir 450-500 grams per planta en cultius d'exterior quan la collita s'asseca. La resistent collita és fàcil de cultivar a l'exterior i hauria d'estar llesta a l'octubre o novembre. Com que és una planta densa i molt gran, no es recomana per a espais d'interior. A més, l'ideal és que sigui cultivada per productors experimentats que eradiquin qualsevol plaga o floridura. A l'interior, pot arribar als 160 cm; a l'exterior, als 200 cm.

El seu fum ha estat descrit com afruitat, lleuger i amb matisos de xocolata intensa. Roman en l'aire i s'expandeix per tota l'habitació. Els seus consumidors descriuen els seus efectes com a un retorn a la nostàlgia de la dècada de 1980 quan el suau fum penetrava en els seus pulmons i el sabor a xocolata jugava amb les seves llengües.

 • THC: 20
 • CBD: Low
 • Yield Indoor: 475 - 525 gr/m2
 • Yield Outdoor: 450 - 500 gr/plant
 • Height Indoor: 90 - 160 cm
 • Height Outdoor: 150 - 200 cm
 • Floració: 9 - 10 Setmanes
 • Mes de la collita: Finals d‘octubre
 • Genètica: OG Chocolate Thai x Cannalope Haze
 • Tipus: Sa 95% In 5% Ru 0%
 • Efecte: Molt alt
 • Clima: Warm
   

  By C. P. on 17/Apr/2017 :
  (5)

  Title : Amazing
  Comment : Really really nice

  By G. D. on 17/Apr/2017 :
  (5)

  Title : Massive Yields Amazing Smell and Flavour
  Comment : The colas on theres are gigantic. They grow fine in doors and no mold issues.

  By P. M. :
  (4)

  The customer has rated the product but has not posted a review

  By S. L. on 04/Apr/2017 :
  (5)

  Title : Try it
  Comment : One of the best which I had grown, nice smell, very good yields (Indoor, Hydro - DWC)

  By G. P. on 31/Mar/2017 :
  (5)

  Title : Good
  Comment : top produit

  By D. C. on 30/Mar/2017 :
  (5)

  Title : Superbe plante
  Comment : Cadeau de RQS. Obligé de palisser car elle devient vraiment grande^^ plante magnifique qui se développe très bien et vite. 2eme semaines de Flo et ça bourgeonne dans tous les sens :-) Je recommande, mais faut de la place ou bien palisser... Vivement la récolte :-D

  By M. M. on 20/Mar/2017 :
  (5)

  Title : Au top
  Comment : 3 graines gratuites 3 ont germer !! Attention cette plante devient grande ! Cultivateur un minimum avertit recommandé !

  By C. S. on 15/Mar/2017 :
  (4)

  Title : Unstoppable Growth
  Comment : Super quick germination and very fast growth.

  By M. C. on 07/Mar/2017 :
  (5)

  Title : 4 and a half per plant
  Comment : Yeild loads and tasty

  By S. F. on 06/Mar/2017 :
  (4)

  Title : choco love
  Comment : a parte nel primo mese di crescita che può andare incontro a problemi di muffa, ma poi dopo questa pianta diventa un gigante e cresce sana e robusta . ha bisogno di molto nutrimento in tutte le fasi di crescita, quindi il tempo speso verrà ripagato con ottime produzioni e ottime qualità.

  By P. C. :
  (5)

  The customer has rated the product but has not posted a review

  By S. S. :
  (5)

  The customer has rated the product but has not posted a review

  By C. G. on 13/Feb/2017 :
  (5)

  Title : Best plant on RQS
  Comment : For me this is the best "Haze" plant

  By A. C. on 01/Feb/2017 :
  (5)

  Title : A winner in my garden.
  Comment : This seed was a gift with the last order - in 110 days from beginning to end I harvested one of the most beautiful plants. Thank you Royal Queen.

  By B. M. on 02/Jan/2017 :
  (5)

  Title : En cours
  Comment : Graines offertes par le site : Germination 3/3 les plantes sont en place depuis 2semaines tout va bien je deposerai un bilan à la fin du cycle ;)


  You can't post a review because you are not logged as a customer

  Log in / sign up
We do not ship this product to the following countries:
United States, Argentina
Recommended products:
CLIENTS QUE VAN COMPRAR AQUEST PRODUCTE TAMBÉ COMPRAREN:

Cistella

Articles GRATUÏTS inclosos

Cap producte

Transport € 0.00
Total € 0.00

Confirmar

Categories

Disclaimer

All cannabis seeds sold at Royal Queen Seeds are solely for personal use. We do not supply seeds to large scale or commercial growers. We reserve the right to refuse sale if we suspect this term is being breached.