Product successfully added to your shopping cart.
Check out
 

Chocolate Haze

Chocolate Haze
Els amants de la xocolata quedaran encantats i sorpresos quan cultivin les llavors de cànnabis Chocolate Haze. Aquesta resistent soca és un fenotip de la varietat Chocolope i produeix una sensació de plaer i felicitat que fa que l'usuari se senti animat, content i radiant. Aquesta variant de característiques úniques floreix a les 8-10 setmanes i, poc després, ja podràs gaudir-ne amb els teus amics

Més detalls

 (17 Reviews)

€ 23.00 amb IVA

Afegir a la cistella

Aquest deliciós miracle de la genètica presenta un gran creixement i una producció primerenca. Sorprèn la seva facilitat i velocitat de producció. La base d'aquesta soca és una planta OG Chocolate Thai creuada amb la popular Cannalope Haze. Aquests espècimens híbrids són poc resistents a la floridura, així que s'ha d'anar amb compte durant la seva primera fase de desenvolupament. Per tal d'assegurar la producció, es garanteix que són feminitzades.

El millor moment per fumar-la és a la tarda. Els seus efectes en les ments disperses produeixen estimulació i resultats intel•lectuals. Les llavors de Chocolope ofereixen una gran collita i efectes potents. La intensa sensació d'eufòria dura 1-2 hores. Després, l'usuari se sent conscient i alerta de tot el que li envolta. Consumida en solitud, pot fer sorgir preguntes i inspiració. Les soques de Haze sovint són considerades les varietats més fortes de la marihuana.

La Chocolate Haze és una soca medicinal orientada als malalts de depressió crònica que els anima i motiva, i també es fa servir en diversos aliments medicinals. L'artritis, l'ADD/ADHD, el dolor de les articulacions, l'estrès i les migranyes es redueixen considerablement mitjançant el consum regular d'aquesta soca.

La planta té arrels genètiques a Tailàndia i produeix flors ràpidament. Les llavors de Chocolate Haze es desenvolupen molt bé en cultius hidropònics i de terra, però requereix grans espais perquè és una planta de mida gran. Fumar les flors pot resultar molt agradable, però la planta en si mateixa és un plaer per a la vista. Creix en totes les direccions, menjant-se l'espai de la sala de cultiu.

Membre de la família Haze, la Chocolate Haze és una llavor Sativa dominant. És 95% Sativa i 5% Indica. Les varietats Haze es van crear originàriament a Califòrnia a la dècada de 1970 i després es van compartir amb la resta del món i es van popularitzar a Amsterdam. Les llavors de Chocolate Haze tenen fins a un 20% de contingut de THC i els seus efectes són molt potents, fins i tot per als fumadors més experimentats.

Els productors experts poden collir 450-500 grams per planta en cultius d'exterior quan la collita s'asseca. La resistent collita és fàcil de cultivar a l'exterior i hauria d'estar llesta a l'octubre o novembre. Com que és una planta densa i molt gran, no es recomana per a espais d'interior. A més, l'ideal és que sigui cultivada per productors experimentats que eradiquin qualsevol plaga o floridura. A l'interior, pot arribar als 160 cm; a l'exterior, als 200 cm.

El seu fum ha estat descrit com afruitat, lleuger i amb matisos de xocolata intensa. Roman en l'aire i s'expandeix per tota l'habitació. Els seus consumidors descriuen els seus efectes com a un retorn a la nostàlgia de la dècada de 1980 quan el suau fum penetrava en els seus pulmons i el sabor a xocolata jugava amb les seves llengües.

 • THC 20%+-
 • CBD Low
 • Yield Indoor 475-525gr m2
 • Yield Outdoor 450-500 grams per plant dried
 • Height Indoor 90 - 160 cm
 • Height Outdoor 150 - 200 cm
 • Període de floració de 9 a 10 setmanes
 • Mes de la collita Finals d‘octubre
 • Genètica OG Chocolate Thai x Cannalope Haze
 • Tipus Sativa: 95% Indica 5%
 • Efecte Molt alt
   


  By Thomas R. :

  The customer has rated the product but has not posted a review, or the review is pending moderation

  By Didier S. on 28/Jun/2016 :

  Title : super
  Comment : livraison rapide, germination très rapide, pousse rapide plante très solide le chat me la casser au bout de 2 jours remise en terre directement, résultat, la plante et repartie directement. je recommande ce produit

  By Nora A. on 30/May/2016 :

  Title : Schokolade !!!
  Comment : Hmm ich liebe diese Sorte sehr lekka und einfach schokoladig!! Und zum schlafen perfekt als Nachtisch !!! Habe noch nie so einen Geschmack beim Rauch gehabt :) Ertrag: Mittel ... 250w ~30g

  By Stefan L. on 15/Apr/2016 :

  Title : Empfehlenswert
  Comment : 11l Topf mit Erde, 400W LED, SCROG-Methode, 4 Wochen Vegetationsphase + 10 Wochen Blüte = 45g pro Pflanze (getrocknet und getrimmt). Sehr harzige Blütenstände. Die größe der Pflanze hielt sich aufgrund der kurzen Veg-Phase in Grenzen. Die Wirkung ist angenehm und stark, fast schon psychedelisch - hängt selbsverständlich auch von der Dosierung ab ;) Ich kann die Sorte empfehlen. RQS war, wie bisher immer, schnell, zuverlässig und diskret.

  By Jjb B. on 15/Apr/2016 :

  Title : Schokoladig
  Comment : Superkompakte Buds die mich beim Ernteaiegen wegen ihres Erzrags sehr überrascht hat. Lecker Schokoladig, feines Haze!

  By Seppe C. on 11/Apr/2016 :

  Title : good seed!
  Comment : i like the chocolate in the haze

  By Jimmy R. on 15/Mar/2016 :

  Title : Au top
  Comment : Rien a dire parfai

  By Bruno M. :

  The customer has rated the product but has not posted a review, or the review is pending moderation

  By yousra F. :

  The customer has rated the product but has not posted a review, or the review is pending moderation

  By Manuel S. :

  The customer has rated the product but has not posted a review, or the review is pending moderation

  By Mirlind F. on 23/Dec/2015 :

  Title : Schokolade!
  Comment : Schmeckt Super, typisches Haze High, wächst ohne Unterbrechung!

  By Nicholas P. on 06/Nov/2015 :

  Title : Ottimo strain
  Comment : coltivato un seme di questo magnifico ceppo,con una lampada da 400w ho avuto un discreto raccolto di circa 50gr asciutti.ottima come haze e ottima come cioccolato :) Royal queen rimane sempre la migliore!

  By karil D. on 23/Sep/2015 :

  Title : tres grosse tete !!!
  Comment : tres bonne plante avec de tres grosse tete , pousse assez vite pour une haze , a recommander

  By Oliver K. on 30/Jul/2015 :

  Title : gimme some mo! :)
  Comment : thx rqs for this strain! I finished one of 3 ordered seeds, the other 2 are still waiting to be planted. I was bit afraid that I will get mold problems as described above but I had no prblems at all with that strain - I had some in an amnesia haze but that was my fault and not related to the seed quality! unfortunately I harvested much too early - after 55 days of flowering and 37 days of vege. I'm new to grow my own medicine so I was worried when I detected the first, one (!), trichome under the microscope which started to turn it's color from milky to orange. don't do that, be more patient. I've read, when the mix is about ~85% of the trichomes are milky, ~10% transparent and ~5% orange/bernstein it's the perfect time to harvest. I'm still learning but already absolutely passionate about my babies and of taking care and watch them developing. thx rqs for such a great taste, even if I think the next round will be better as I'm more patient now. and, last but not least, it's really tasting like chocolate, food for your brain!

  By Roberto M. on 07/Jul/2015 :

  Title : Altro che cioccolato
  Comment : Altro che cioccolato , questo è cioccolato fondente! Top quality


  You can't post a review because you are not logged as a customer

  Log in / sign up
We do not ship this product to the following countries:
United States, Argentina

Customers who bought this product also bought: