Lemon Shining Silver Haze

Lemon Shining Silver Haze és una soca de marihuana àmpliament aclamada que és Sativa dominant. Popular per la seva fragància característica, efectes potents i bon rendiment, aquesta soca sens dubte es convertirà en una de les teves llavors de cànnabis favorites.
 4.5/5 (120) Write a review
€ 21.50 amb IVA In stock

Mètode de pagament: VisaMasterBank transfer i Cash

Free shipping

 • Més informació
 • Especificacions
 • Preguntes (2)
 • Opinions (120)
 • Termes i condicions de transport

Com a moltes altres soques Lemon, aquesta presenta una aroma forta a cítrics que molta gent descriu com àcida, freda i natural, alhora que fresca i dolça. A altres persones el seu sabor i la seva olor els recorda els d'un caramel amb gust fort a llimona. Aquesta darrera descripció és la més probable, a causa de les concentracions relativament altes de llimona presents en aquesta soca i d'altres semblants. El seu gust és molt similar al seu aroma, la qual cosa permet una excel•lent experiència tant quan es fuma com quan es vaporitza.

Efectes
Com que aquesta soca és Sativa dominant, presenta tots els efectes estimulants característics de la majoria d'altres varietats de Sativa. Produeix una considerable exaltació mental que sovint és descrita com a summament psicodèlica. També es produeix un augment en els nivells d'energia, creativitat i motivació, la qual cosa pot resultar útil quan es volen fer moltes coses. Amb freqüència, es diu que provoca un estat optimista, eufòric i alerta, i que pot produir sensació de benestar. Normalment, els seus efectes acostumen a durar entre dues i tres hores i, un cop transcorregudes, es produeix una sensació relaxant alhora que tonificant. A causa dels potents efectes estimulants d'aquesta soca, el seu consum no es recomana immediatament abans d'anar a dormir.

Rendiment i hàbit de creixement
Les llavors de cànnabis de Lemon Shining Silver Haze generalment floreixen a les vuit o nou setmanes, depenent de com es cultivin i de l'atenció que rebin. En els cultius d'exterior, la data de la collita dels cabdells acostuma a ser a mitjans d'octubre. El rendiment habitual és d'aproximadament entre 425 i 475 grams per metre quadrat, o de més de 150 grams per planta, en cultius d'interior. Si es cultiva a l'exterior, normalment produeix entre 450 i 500 grams per planta. A l'interior, la planta fa entre 80 i 140 centímetres d'alçada; a l'exterior, entre 130 i 170 centímetres.

El seus cabdells són grans i allargats. Presenten un color verd llima amb matisos daurats que sens dubte milloren les característiques cítriques de la soca. Com a la majoria de les varietats Sativa, els cabdells son tous i poc densos. Estan coberts d'una gran quantitat de pèls de color vermell i de tricomes rics en THC que atrauen els sentits.

Genètica i potència
La Lemon Shining Silver Haze es una híbrida de Lemon Skunk i Amnesia Haze, ambdues varietats Sativa que presenten un intens gust a llimona i una aroma pròpia. Té un dels continguts en THC més alts (aproximadament un 25%) i un contingut en CBD de 0,88% aproximadament. De fet, aquesta varietat és tan potent que va guanyar la High Times Cannabis Cup del 2008, el que va fer que augmentés molt la seva popularitat.

Si vols una soca que tingui un alt rendiment, uns efectes plaents i un gust agradable, no busquis més. Compra les teves llavors de Lemon Shining Silver Haze aquí.

 • THC: 21%
 • CBD: Low
 • Yield Indoor: 425 - 475 gr/m2
 • Yield Outdoor: 450 - 500 gr/plant
 • Height Indoor: 80 - 140 cm
 • Height Outdoor: 130 - 170 cm
 • Floració: 8 - 9 Setmanes
 • Mes de la collita: Mtjans d‘octubre
 • Genètica: Lemon Skunk x Amnesia Haze
 • Tipus: Sa 75% In 25% Ru 0%
 • Efecte: Relaxant + euphoria
 • Clima: Mild
   

  By S. T. :
  (4)

  The customer has rated the product but has not posted a review

  By E. P. on 14/Dec/2017 :
  (5)

  Title : excelente
  Comment : envio rapidisimo, buena calidad; excelente atención

  By H. P. on 29/Nov/2017 :
  (5)

  Title : sehr gespannt
  Comment : War als Gratissamen enthalten...Nur gutes darüber gelesen...Alle Samen keimten (5)....Jetzt wird das Ende herbei gesehnt :-)

  By T. K. :
  (5)

  The customer has rated the product but has not posted a review

  By M. C. on 15/Nov/2017 :
  (4)

  Title : Zhuleny_duchidce Pěstitel420
  Comment : Klíčivost 8/10 v easy start rostla pod 600w výška 120cm tvoří krásné orosene palice voní po citrusech kvetla 63dni

  By D. L. on 15/Nov/2017 :
  (5)

  Title : Gout citronné
  Comment : Germination 3/3, elles ont tardé en croissance mais se sont rattrapée au stretch et ont dépasser les autres au final. floraison abondante. Elle a un gout citronné fort et un high et un effet mental puissant. Qualité extra

  By T. V. on 14/Nov/2017 :
  (5)

  Title : Good product
  Comment : Very good taste

  By I. L. on 06/Nov/2017 :
  (4)

  Title : I had the chance to try them as free seeds
  Comment : Thank you for the surprise! Great taste nice smell , special high, but the plants phenotipe is not my favorite, huge plant long internodes, small buds loads of leafs. Recommend it for greenhouse owners and experienced growers. (around 150 g per plant outdoor from a 2 m tall plant maybee becouse of late flowering)

  By T. D. on 30/Oct/2017 :
  (4)

  Title : Good
  Comment : Germination 2/3 , magnifique départ sous 600w , a voir par la suite

  By P. B. on 17/Oct/2017 :
  (5)

  Title : named her "Lisa Lemony"
  Comment : Sweet lady, nice!

  By N. A. on 09/Oct/2017 :
  (5)

  Title : Una delle migliori signore
  Comment : Alta, bella e profumata, la Lemon Shining Silver e' una delle migliori femminizzate sulle quali potete mettere le mani. Raccolto medio/alto, cresce senza problemi ( Sento di consigliarvi di usare tutti i prodotti Vertafort disponibili sul sito per resa maggiore).

  By F. S. on 31/Aug/2017 :
  (5)

  Title : Nice
  Comment : Im Vergleich zu anderen haze Sorten eine viel kürzere Blüte kann ich nur empfehlen!

  By R. A. on 29/Aug/2017 :
  (5)

  Title : Lemon always the best haze ever
  Comment : better than amnesia, better than chocolate, bettere than every haze on earth

  By T. A. on 09/Aug/2017 :
  (5)

  Title : 10/10
  Comment : shipment to Denmark took one week with no hazzle. 10 out of 10 seeds germinated and are now rapidly growing :)

  By J. J. on 01/Aug/2017 :
  (5)

  Title : Lemon shining silver haze
  Comment : Seeds arrived very well packaged! 3 out of 3 seeds have germinated 2 stretched massively and have had to be supported but the third is doing very well.


  You can't post a review because you are not logged as a customer

  Log in / sign up
We do not ship this product to the following countries:
United States, Argentina
From hazy | 2017-11-01 11:54:31

Bonjour est il possible de la cultiver directement en 12/12 pour culture en SOG ? merci

Royal Queen Seeds Team

We would recommend a 18/6 schedule to optimize the results. Please check out the below link to for a more accurate information regarding this matter. https://www.royalqueenseeds.com/content/144-maximum-yield-with-autoflowering-cannabis

From dada | 2017-10-09 12:14:08

hello, i see that the Lemon Shining Silver Haze have 75 % sativa genetic. Is it the same streach than other sativa like super lemon haze , or super silver haze ? thanks

Royal Queen Seeds Team

This strain is a hybrid of the Lemon Skunk and the Amnesia Haze.

Ask a question
Your Question has been successfully sent our team. Thanks for question!

Ask a question

CLIENTS QUE VAN COMPRAR AQUEST PRODUCTE TAMBÉ COMPRAREN:

Disclaimer

All cannabis seeds sold at Royal Queen Seeds are solely for personal use. We do not supply seeds to large scale or commercial growers. We reserve the right to refuse sale if we suspect this term is being breached.

Cistella

Articles GRATUÏTS inclosos

Cap producte

Transport € 0.00
Total € 0.00

Confirmar

Disclaimer

All cannabis seeds sold at Royal Queen Seeds are solely for personal use. We do not supply seeds to large scale or commercial growers. We reserve the right to refuse sale if we suspect this term is being breached.