Trustpilot

Lemon Shining Silver Haze

 4.5/5 (75) Write a review
€ 21.50 amb IVA In stock

Mètode de pagament: VisaMasterBank transfer i Cash

Free shipping
Lemon Shining Silver Haze és una soca de marihuana àmpliament aclamada que és Sativa dominant. Popular per la seva fragància característica, efectes potents i bon rendiment, aquesta soca sens dubte es convertirà en una de les teves llavors de cànnabis favorites.

Com a moltes altres soques Lemon, aquesta presenta una aroma forta a cítrics que molta gent descriu com àcida, freda i natural, alhora que fresca i dolça. A altres persones el seu sabor i la seva olor els recorda els d'un caramel amb gust fort a llimona. Aquesta darrera descripció és la més probable, a causa de les concentracions relativament altes de llimona presents en aquesta soca i d'altres semblants. El seu gust és molt similar al seu aroma, la qual cosa permet una excel•lent experiència tant quan es fuma com quan es vaporitza.

Efectes
Com que aquesta soca és Sativa dominant, presenta tots els efectes estimulants característics de la majoria d'altres varietats de Sativa. Produeix una considerable exaltació mental que sovint és descrita com a summament psicodèlica. També es produeix un augment en els nivells d'energia, creativitat i motivació, la qual cosa pot resultar útil quan es volen fer moltes coses. Amb freqüència, es diu que provoca un estat optimista, eufòric i alerta, i que pot produir sensació de benestar. Normalment, els seus efectes acostumen a durar entre dues i tres hores i, un cop transcorregudes, es produeix una sensació relaxant alhora que tonificant. A causa dels potents efectes estimulants d'aquesta soca, el seu consum no es recomana immediatament abans d'anar a dormir.

Rendiment i hàbit de creixement
Les llavors de cànnabis de Lemon Shining Silver Haze generalment floreixen a les vuit o nou setmanes, depenent de com es cultivin i de l'atenció que rebin. En els cultius d'exterior, la data de la collita dels cabdells acostuma a ser a mitjans d'octubre. El rendiment habitual és d'aproximadament entre 425 i 475 grams per metre quadrat, o de més de 150 grams per planta, en cultius d'interior. Si es cultiva a l'exterior, normalment produeix entre 450 i 500 grams per planta. A l'interior, la planta fa entre 80 i 140 centímetres d'alçada; a l'exterior, entre 130 i 170 centímetres.

El seus cabdells són grans i allargats. Presenten un color verd llima amb matisos daurats que sens dubte milloren les característiques cítriques de la soca. Com a la majoria de les varietats Sativa, els cabdells son tous i poc densos. Estan coberts d'una gran quantitat de pèls de color vermell i de tricomes rics en THC que atrauen els sentits.

Genètica i potència
La Lemon Shining Silver Haze es una híbrida de Lemon Skunk i Amnesia Haze, ambdues varietats Sativa que presenten un intens gust a llimona i una aroma pròpia. Té un dels continguts en THC més alts (aproximadament un 25%) i un contingut en CBD de 0,88% aproximadament. De fet, aquesta varietat és tan potent que va guanyar la High Times Cannabis Cup del 2008, el que va fer que augmentés molt la seva popularitat.

Si vols una soca que tingui un alt rendiment, uns efectes plaents i un gust agradable, no busquis més. Compra les teves llavors de Lemon Shining Silver Haze aquí.

 • THC: 21%+-
 • CBD: Low
 • Yield Indoor: 425-475gr m2
 • Yield Outdoor: 450-500 grams per plant dried
 • Height Indoor: 80 - 140 cm
 • Height Outdoor: 130 - 170 cm
 • Període de floració: de 8 a 9 setmanes
 • Mes de la collita: Mtjans d‘octubre
 • Genètica: Lemon Skunk x Amnesia Haze
 • Tipus: Sativa: 75% Indica: 25%
 • Efecte: Relaxant + euphoria
   

  By N. C. on 13/Jan/2017 :
  (5)

  Title : Une tuerie !!
  Comment : Je ne connaissais pas. Un goût et une odeur de dingue ! Grosses têtes excellente au goût à conseiller !

  By C. I. on 05/Jan/2017 :
  (5)

  Title : Bonne herbe à chat
  Comment : Après une semaine de croissance la plante a complètement disparu en cause ma chatte qui l'a bouffé tel maître tel chattr

  By D. C. on 02/Jan/2017 :
  (5)

  Title : Very good
  Comment : OTTIMA, VERAMENTE INCREDIBILE

  By S. B. on 19/Dec/2016 :
  (5)

  Title : Super Pflanzen - Kaufempfehlung
  Comment : Lieferung schnell und zuverlässig. 100% Keimrate 3 Wochen Veggi, mit 40 cm in die Blüte. 12-14 Wochen je nach Pflanze, Top Ergebnis und Quali- und Quantität. Nur nach Bedarf gedüngt. Einfach und unkompliziert.

  By A. S. on 15/Nov/2016 :
  (5)

  Title : Top ++
  Comment : Parfait a tout point de vue 10/10

  By A. H. on 07/Nov/2016 :
  (5)

  Title : Keimung 100%! 5/5 nach 2 Tagen!
  Comment : Sehen bisher klasse aus! Bin sehr zufrieden! Daumen hoch für RQS! !KEEP ON GROWING!

  By T. W. on 04/Oct/2016 :
  (4)

  Title : Keimung 9/10
  Comment : Wächst sehr homogen und schnell. Mehr nach der Ernte.

  By I. M. on 04/Oct/2016 :
  (5)

  Title : I.M.
  Comment : Really great results more than i expected. First time i have grew from seeds and what can i say Outstanding. Impressive indoor yield and texture. Buds covered in THC crystals aswell as very tasty and smelly. Great product would definitely recommend it to any one from beginners all the way up to the pro growers.

  By G. D. on 23/Sep/2016 :
  (5)

  Title : Awesome
  Comment : Great production, king size in indoor

  By M. J. on 20/Sep/2016 :
  (5)

  Title : ALL OK!
  Comment : Good grow

  By M. B. on 20/Sep/2016 :
  (5)

  Title : wow
  Comment : Livraison très rapide 6 jours ouvrable,elles ont toute poussé 10/10 j'ai hâte aux résultats et merci pour les cadeaux

  By L. L. :
  (1)

  The customer has rated the product but has not posted a review

  By R. S. on 29/Aug/2016 :
  (5)

  Title : Lemon mmmmmmmm
  Comment : Excellent nice yield very tasty ☺️☺️☺️

  By L. D. on 17/Aug/2016 :
  (5)

  Title : lemon haze seeds
  Comment : ontkiemt na 1 dag!! staan net in de tent hopen dat die mooi wordt

  By C. B. :
  (5)

  The customer has rated the product but has not posted a review


  You can't post a review because you are not logged as a customer

  Log in / sign up
We do not ship this product to the following countries:
United States, Argentina
CLIENTS QUE VAN COMPRAR AQUEST PRODUCTE TAMBÉ COMPRAREN:

Cistella

Articles GRATUÏTS inclosos

Cap producte

Transport € 0.00
Total € 0.00

Confirmar

Categories

Disclaimer

All cannabis seeds sold at Royal Queen Seeds are solely for personal use. We do not supply seeds to large scale or commercial growers. We reserve the right to refuse sale if we suspect this term is being breached.