Trustpilot

Speedy Chile (Fast Flowering)

 5/5 (49) Write a review
€ 21.50 amb IVA In stock

Mètode de pagament: VisaMasterBank transfer i Cash

Free shipping
A Royal Queen Seeds, hem dissenyat les nostres noves llavors de cànnabis feminitzades Speedy Chile per combinar les millors característiques de les nostres soques preferides.

Les versions ràpides dels nostres cultivadors són una alternativa ideal a les soques de cànnabis autoflorescents perquè són més potents i tenen un període de floració més curt. La varietat Speedy Chile es va aconseguir a partir d'un encreuament entre una planta autoflorescent de tercera generació i un clon, que va donar com a resultat una llavor de cànnabis feminitzada ideal tant pels cultius de marihuana interiors com exteriors. Com que alguns productors eren reticents a adoptar les plantes autoflorescents degut als seus baixos nivells de THC, vam dissenyar la nostra nova versió ràpida de cànnabis que proporciona uns cabdells d'una potència increïblement elevada.

L'Speedy Chile, un encreuament entre la nostra Critical Domina i la Chile Indica, té un gust sorprenent i una pujada relaxant. La Critical Domina és un clon d'elit que s'ha guanyat la reputació gràcies a la producció de flors de marihuana medicinal de la més alta qualitat. La potència de la Critical Domina és ideal per al dolor, per les alteracions del son i per estimular la gana de manera natural. L'híbrida d'Speedy Chile té un 30% de Sativa i un 70% d'Indica; per tant, les plantes només s'estiren una mica i agafen volum durant el període de floració. La combinació també ofereix una pujada de qualitat excepcional. La influència Sativa atrapa lentament i l'Speedy Chile dispara una sensació d'eufòria que és ideal per aquells que han de fer diferents tasques durant el dia.

La característica Indica, que també deixa una sensació relaxant agradable en els cabdells acabats, fa que l'Speedy Chile sigui ideal per aquells que volen fumar durant tot el dia. Les llavors feminitzades d'Speedy Chile tenen un cicle de vida ràpid; per tant, en tan sols vuit setmanes ja podreu collir excel•lents cabdells. La soca de floració ràpida és una de les més àgils del mercat, amb una composició genètica que és ideal per aquells que volen treure el màxim rendiment de la seva zona de cultiu amb uns temps de processament ràpid entre collites. Les nostres llavors Speedy Chile són una excel•lent opció per als cultivadors d'interior o d'exterior i la planta és perfecta tant per a principiants com per a experts. Els principiants apreciaran el fet que l'Speedy Chile necessita poques atencions i els cultivadors experimentats podran escollir els seus nutrients i fer meravelles.

En interior, s'aconsegueix una planta de cànnabis de poca estatura, la qual cosa permet deixar espai lliure en un armari de cultiu petit. Les llavors de cànnabis feminitzades s'han dissenyat per a un cicle de floració curt i els cultivadors d'interior valoren molt el nombre de collites que poden aconseguir de la seva plantació. L'Speedy Chile pot assolir entre 50 i 100 cm d'alçada al final del cicle i dona un rendiment de fins a 525 grams per metre quadrat.

Els cultivadors d'exterior també valoren l'Speedy Chile perquè, normalment, la planta està a punt per a collir una o dues setmanes abans que la resta de soques. Els cabdells acabats es poden collir a principis de setembre; per tant, com que el producte sol estar a punt abans que arribin les pluges de la tardor, es redueixen les possibilitats de floridura. Amb sol natural, les plantes de marihuana feminitzades donen uns rendiments excepcionals; els cultivadors poden arribar a collir fins a 500 grams per planta. Amb una pujada excel•lent i una potència destacada, l'Speedy Chile pot arribar a tenir un 16% de THC, i els cabdells acabats tenen molt poc CBD. Aquesta barreja personalitzada proporciona una pujada que és lleugerament relaxant i, al mateix temps, increïblement eufòrica.

 • THC: 16%+-
 • CBD: Low
 • Yield Indoor: 475 - 525 gr/m2
 • Yield Outdoor: 450 - 500 gr/plant
 • Height Indoor: 60 - 100 cm
 • Height Outdoor: 100 - 170 cm
 • Floració: 6 Setmanes
 • Mes de la collita: A principis de setembre
 • Genètica: Green Poison x Chile Indica's
 • Tipus: Sa 30% In 70% Ru 0%
 • Efecte: Relaxant i ple de sabor
   

  By S. J. on 27/Mar/2017 :
  (5)

  Title : Pimentée
  Comment : Je recommande ! supper gout, super odeur et sur effet ! Facile à cultiver.

  By M. J. on 27/Mar/2017 :
  (5)

  Title : very speedy
  Comment : Super qualität und schnelles Wachstum. Sehr zu empfehlen.

  By I. S. on 27/Mar/2017 :
  (5)

  Title : Looks promisisng
  Comment : Received within 7 days of ordering. Every seed sprouted within 2 days. Looks promising for now. Will keep you updated.

  By S. G. on 20/Mar/2017 :
  (5)

  Title : Een hele snelle plant
  Comment : Ik heb deze plant 5 weken voor groei gegeven. En ik heb ze dan getopt en ik moet zeggen ze waren binnen 8 dagen in bloei. En dan gaat het heel hard. Binnen 45 dagen is het helemaal klaar. Dus met voeding moet je wel snel zijn.

  By A. A. on 13/Mar/2017 :
  (5)

  Title : OTTIMA
  Comment : Consegna avvenuta nei tempi previsti, 10 semi acquistati e percentuale di riuscita del 100%. Consigliatissima!

  By T. F. on 07/Mar/2017 :
  (5)

  Title : Speedy
  Comment : This was my first gardening- pleased

  By M. M. on 03/Feb/2017 :
  (5)

  Title : Very nice
  Comment : I would highly recommend for begginers because it's easy to grow and gives nice yield. :)

  By J. S. on 30/Jan/2017 :
  (5)

  Title : Prima Samen
  Comment : Keimrate 100% besser gehts kaum, einfach zu growen

  By B. N. on 28/Dec/2016 :
  (5)

  Title : Wunderschöne Pflanze!!!!
  Comment : Sehr schöne und einfache Pflanzen. Nach 6 Wochen Blütezeit sehr sehr guter Ertrag. Geschmacklich einwandfrei. Diese werde ich wieder kaufen!!!

  By D. B. on 29/Nov/2016 :
  (5)

  Title : Fantastic plant
  Comment : I grew this for my first ever grow and have just grown it again and its a great plant. Stays short and Phat. Very easy to train. The first grow yielded 73g dried and it was lovely to smoke, strong and smooth., this time I cropped 143g but its still wet. The plant is very pretty to look at, like a bonsai and it has a complex structure and it shimmers with crystals.I didn't believe it would flower as quickly as claimed but true to the claim at day 42 the trichomes are cloudy and its ready to harvest.

  By S. J. on 25/Nov/2016 :
  (5)

  Title : super weed
  Comment : je recommande floraison ultra rapide et super weed bravo

  By J. P. on 22/Nov/2016 :
  (5)

  Title : Tolle Pflanze, frühe Ernte
  Comment : Derzeit mein absolutes Lieblingsgrass. Einfache Robuste Pflanze perfekt für den Outdoor grow.

  By M. H. on 03/Nov/2016 :
  (5)

  Title : grow fast
  Comment : well needed 7 weeks To End

  By M. K. on 09/Aug/2016 :
  (5)

  Title : speedy
  Comment : Guter Wuchs

  By N. R. on 13/Jul/2016 :
  (5)

  Title : Realy fast
  Comment : Nice taste!good aroma


  You can't post a review because you are not logged as a customer

  Log in / sign up
We do not ship this product to the following countries:
United States, Argentina
Recommended products:
CLIENTS QUE VAN COMPRAR AQUEST PRODUCTE TAMBÉ COMPRAREN:

Cistella

Articles GRATUÏTS inclosos

Cap producte

Transport € 0.00
Total € 0.00

Confirmar

Categories

Disclaimer

All cannabis seeds sold at Royal Queen Seeds are solely for personal use. We do not supply seeds to large scale or commercial growers. We reserve the right to refuse sale if we suspect this term is being breached.