Speedy Chile (Fast Flowering)

A Royal Queen Seeds, hem dissenyat les nostres noves llavors de cànnabis feminitzades Speedy Chile per combinar les millors característiques de les nostres soques preferides.
 5/5 (68) Write a review
€ 21.50 amb IVA In stock

Mètode de pagament: VisaMasterBank transfer i Cash

Free shipping

 • Més informació
 • Especificacions
 • Preguntes (0)
 • Opinions (68)
 • Fotos de clients (6)
 • Termes i condicions de transport

Les versions ràpides dels nostres cultivadors són una alternativa ideal a les soques de cànnabis autoflorescents perquè són més potents i tenen un període de floració més curt. La varietat Speedy Chile es va aconseguir a partir d'un encreuament entre una planta autoflorescent de tercera generació i un clon, que va donar com a resultat una llavor de cànnabis feminitzada ideal tant pels cultius de marihuana interiors com exteriors. Com que alguns productors eren reticents a adoptar les plantes autoflorescents degut als seus baixos nivells de THC, vam dissenyar la nostra nova versió ràpida de cànnabis que proporciona uns cabdells d'una potència increïblement elevada.

L'Speedy Chile, un encreuament entre la nostra Critical Domina i la Chile Indica, té un gust sorprenent i una pujada relaxant. La Critical Domina és un clon d'elit que s'ha guanyat la reputació gràcies a la producció de flors de marihuana medicinal de la més alta qualitat. La potència de la Critical Domina és ideal per al dolor, per les alteracions del son i per estimular la gana de manera natural. L'híbrida d'Speedy Chile té un 30% de Sativa i un 70% d'Indica; per tant, les plantes només s'estiren una mica i agafen volum durant el període de floració. La combinació també ofereix una pujada de qualitat excepcional. La influència Sativa atrapa lentament i l'Speedy Chile dispara una sensació d'eufòria que és ideal per aquells que han de fer diferents tasques durant el dia.

La característica Indica, que també deixa una sensació relaxant agradable en els cabdells acabats, fa que l'Speedy Chile sigui ideal per aquells que volen fumar durant tot el dia. Les llavors feminitzades d'Speedy Chile tenen un cicle de vida ràpid; per tant, en tan sols vuit setmanes ja podreu collir excel•lents cabdells. La soca de floració ràpida és una de les més àgils del mercat, amb una composició genètica que és ideal per aquells que volen treure el màxim rendiment de la seva zona de cultiu amb uns temps de processament ràpid entre collites. Les nostres llavors Speedy Chile són una excel•lent opció per als cultivadors d'interior o d'exterior i la planta és perfecta tant per a principiants com per a experts. Els principiants apreciaran el fet que l'Speedy Chile necessita poques atencions i els cultivadors experimentats podran escollir els seus nutrients i fer meravelles.

En interior, s'aconsegueix una planta de cànnabis de poca estatura, la qual cosa permet deixar espai lliure en un armari de cultiu petit. Les llavors de cànnabis feminitzades s'han dissenyat per a un cicle de floració curt i els cultivadors d'interior valoren molt el nombre de collites que poden aconseguir de la seva plantació. L'Speedy Chile pot assolir entre 50 i 100 cm d'alçada al final del cicle i dona un rendiment de fins a 525 grams per metre quadrat.

Els cultivadors d'exterior també valoren l'Speedy Chile perquè, normalment, la planta està a punt per a collir una o dues setmanes abans que la resta de soques. Els cabdells acabats es poden collir a principis de setembre; per tant, com que el producte sol estar a punt abans que arribin les pluges de la tardor, es redueixen les possibilitats de floridura. Amb sol natural, les plantes de marihuana feminitzades donen uns rendiments excepcionals; els cultivadors poden arribar a collir fins a 500 grams per planta. Amb una pujada excel•lent i una potència destacada, l'Speedy Chile pot arribar a tenir un 16% de THC, i els cabdells acabats tenen molt poc CBD. Aquesta barreja personalitzada proporciona una pujada que és lleugerament relaxant i, al mateix temps, increïblement eufòrica.

 • THC: 16%
 • CBD: Low
 • Yield Indoor: 475 - 525 gr/m2
 • Yield Outdoor: 450 - 500 gr/plant
 • Height Indoor: 60 - 100 cm
 • Height Outdoor: 100 - 170 cm
 • Floració: 6 Setmanes
 • Mes de la collita: A principis de setembre
 • Genètica: Green Poison x Chile Indica's
 • Tipus: Sa 30% In 70% Ru 0%
 • Efecte: Relaxant i ple de sabor
 • Clima: Warm
   

  By M. C. :
  (5)

  The customer has rated the product but has not posted a review

  By M. D. on 27/Nov/2017 :
  (5)

  Title : Super
  Comment : Velká a silná, super chutná

  By P. T. :
  (5)

  The customer has rated the product but has not posted a review

  By O. L. on 26/Oct/2017 :
  (5)

  Title : 10/10 an perfectly growing
  Comment : very happy with this one! first try but it is growing so healthy and fast, so it wouldn´t be the last time ...!

  By L. B. on 16/Oct/2017 :
  (5)

  Title : Speedy Chile
  Comment : very quick germination, growing really fast. cant wait to see the outcome.

  By A. H. on 06/Oct/2017 :
  (4)

  Title : Echt schnell, lecker und nice high
  Comment : Die Ladies waren nach acht Wochen fertig. Ertrag zwar durchschnittlich, aber lecker und stärker als ich dachte.

  By G. S. on 02/Oct/2017 :
  (5)

  Title : Super étonné par taille des têtes en extérieur, vraiment bien
  Comment : Avec cet été trop chaud, j'ai pu récolter la speddy chile 3ème semaine de septembre. C'est pratique... Avant de récolter les autres plants c+ et skunk en octobre... Je vais à présent tester en intérieur.

  By Ł. D. on 29/Aug/2017 :
  (5)

  Title : Fast Flowering
  Comment : 4 weeks of growth, 3 days after switching flowering began to show flowers. After another 6 weeks harvest. Fast plant and cool harvest.

  By R. H. on 25/Aug/2017 :
  (4)

  Title : DANKE !:)
  Comment : Lieferung etwas gedauert !! Hutes Produkt ! RQS beste Seite werde immer hier bestellen !!

  By T. T. on 22/Aug/2017 :
  (5)

  Title : Super 15.08.2017 fängt die Blüte an
  Comment : Hallo ich hab 40 l Erde ausgetauscht und bio dünger drunter gemischt Also was die Größe angeht 230cm und locker 120 auf 120 cm breit also top Wär Interesse hat bei youtube unter ktm ktm grow sind meine Videos hoch geladen

  By T. M. on 22/Aug/2017 :
  (5)

  Title : Very Fast
  Comment : All seeds germinated and are growing very fast, very pleased and will definitely buy again.

  By R. F. on 07/Aug/2017 :
  (5)

  Title : The Best
  Comment : verry nice strain

  By P. T. on 03/Aug/2017 :
  (5)

  Title : Super strain
  Comment : Nach nur 8 wochen fertig für die Ernte

  By M. S. on 06/Jun/2017 :
  (5)

  Title : Speedy Chile
  Comment : Very good strains!

  By A. G. on 15/May/2017 :
  (5)

  Title : Fantastic Plant
  Comment : Awesome plant with quick flowering and buds covered in resin.


  You can't post a review because you are not logged as a customer

  Log in / sign up
We do not ship this product to the following countries:
United States, Argentina

No customer questions for the moment.

Ask a question
Your Question has been successfully sent our team. Thanks for question!

Ask a question

CLIENTS QUE VAN COMPRAR AQUEST PRODUCTE TAMBÉ COMPRAREN:

Disclaimer

All cannabis seeds sold at Royal Queen Seeds are solely for personal use. We do not supply seeds to large scale or commercial growers. We reserve the right to refuse sale if we suspect this term is being breached.

Cistella

Articles GRATUÏTS inclosos

Cap producte

Transport € 0.00
Total € 0.00

Confirmar

Disclaimer

All cannabis seeds sold at Royal Queen Seeds are solely for personal use. We do not supply seeds to large scale or commercial growers. We reserve the right to refuse sale if we suspect this term is being breached.