Product successfully added to your shopping cart.
Check out
 

Somango XL

Somango XL
Preuada pel seu gust dolç, un efecte agradable i una aroma afruitada, la Somango ha estat batejada com "la bèstia" després d'anys de popularitat i d'elogis de la crítica a Internet. La soca es va guanyar el nom perquè té un gust afruitat i plaent que recorda als mangos tropicals.

Més detalls

 (24 Reviews)

€ 25.00 amb IVA

Afegir a la cistella

L'efecte de la pujada arriba molt ràpidament i aporta una sensació calmant de plàcida claredat. La pujada no deixa una sensació de cansament o de feblesa i és excel•lent per afogar les distraccions incòmodes i començar a centrar-nos en allò que volem. És molt potent i pot durar diverses hores ja que té un 18% de THC. És una soca perfecta per atraure la inspiració en processos creatius.

Originàriament, la soca es va presentar per satisfer la demanda d'una planta que pogués produir la típica sensació d'eufòria sense els efectes secundaris de la letargia. Es va aconseguir a partir de la reproducció de dues de les plantes més productives i robustes del mercat, la Somango i la Critical 47. Aquesta híbrida es va provar de manera massiva. Atès que la seva disponibilitat ha augmentat, s'ha guanyat l'admiració de la majoria dels que recullen els beneficis de comprar aquesta llavor.

La Somango feminitzada té una barreja genètica del 25% Sativa i 75% Indica. Aquest domini Indica és el responsable de l'explosió ràpida dels efectes. Malgrat que la planta creix de forma molt condensada, conserva la seva bellesa i elegància. Assoleix una alçada de 100 cm quan es cultiva en interiors i, per tant, és perfecta per aquells que volen plantes petites. Si li donem l'oportunitat de florir a l'exterior, pot arribar a una alçada de 200 cm. Té moltes branques resistents que produeixen cabdells molt robustos. Les plantes madures tenen fulles amb tonalitats morades sedoses i els cabdells estan coberts amb una fina capa de cristalls.

Necessiten unes 9 setmanes per assolir tot el seu potencial de floració. Tot i així, alguns cultivadors s'han trobat que la planta acaba el seu procés de floració i ja es pot collir al cap de 8 setmanes. Si cultiveu la planta en exterior, el temps de collita és a finals de setembre.

A l'interior, amb les atencions convenients, l'aigua i els nutrients adequats i un control de la humitat, la planta us pot regalar una collita de fins a 575 grams de planta seca. I si li donem la possibilitat de créixer a l'exterior, pot arribar a donar un rendiment de 600 grams per planta seca.

Molts creuen que és una planta excel•lent tant per a cultivadors novells com per a productors experts. És força robusta i fàcil de mantenir. Malgrat la seva predisposició a ser perdurable, la seva tendència a créixer de forma compacta, juntament amb l'enorme mida dels cabdells, fa que creï un fullatge dens que necessita una cura especial. Un control curós de la humitat us ajudarà a evitar la floridura i a crear una planta sana que us continuï regalant cabdells excel•lents.

 • THC 18%+-
 • CBD Medium
 • Yield Indoor 525-575gr m2
 • Yield Outdoor 550-600 grams per plant dried
 • Height Indoor 60 - 100 cm
 • Height Outdoor 120 - 200 cm
 • Període de floració de 8 a 9 setmanes
 • Mes de la collita Finals de setembre
 • Genètica Somango x Critical 47
 • Tipus Sativa: 25% Indica: 75%
 • Efecte Colocón y enérgico
   


  By Carmine C. on 05/May/2016 :

  Title : excellent
  Comment : molto buona sapore molto deciso e buono,ottima davvero mi sono stupito di questo tipo di marijuana, siete davvero forti

  By Borja O. on 21/Apr/2016 :

  Title : Nice Buds
  Comment : Already inside my indoor ready to be cutted, very nice look and a wonderful smell...let's see the effect after a good cure..

  By Nicolas H. on 04/Apr/2016 :

  Title : super
  Comment : "La SoMango est dans le grinder" ( https://www.youtube.com/watch?v=9wUvIpkMB-Q) très bien, grosse récolte ;)

  By Marcel E. on 29/Apr/2016 :

  Title : Sehr feines Weed
  Comment : Einwandfreies Ergebnis, problemlose Aufzucht. Jeder der davon probiert ist absolut begeistert von dem Effekt! TOP!!!

  By amar T. on 14/Mar/2016 :

  Title : dommage
  Comment : après que la première n'a pas germé j'ai envoyé les deux autres mais sans succès et je pense pas que sa vient de moi c'est la premier fois que des graine de la même série ne germe pas d'ailleurs la graine gentiment offert pas RQS se porte a merveille. vraiment dommage moi qui les attendais avec impatience

  By Jordan B. on 22/Feb/2016 :

  Title : sympa
  Comment : Livraison discrète. La germination est relativement simple, hâte de pouvoir y goûter.

  By yannick C. on 11/Feb/2016 :

  Title : excellent
  Comment : j'en suis vraiment ravi et je tiens a remercier le service client rapide et efficace.

  By yousra F. :

  The customer has rated the product but has not posted a review, or the review is pending moderation

  By Manuel S. :

  The customer has rated the product but has not posted a review, or the review is pending moderation

  By vincent V. on 15/Dec/2015 :

  Title : somango
  Comment : bon rendement bien fruitée et bon délire que du bonheur

  By darien D. :

  The customer has rated the product but has not posted a review, or the review is pending moderation

  By Axel D. :

  The customer has rated the product but has not posted a review, or the review is pending moderation

  By Matthias M. on 30/Mar/2015 :

  Title : Nice :)
  Comment : Not easy to drow all seeds to a plant, but after the buds are nice :)

  By Aleksandros S. :

  The customer has rated the product but has not posted a review, or the review is pending moderation

  By geoffrey D. on 29/Dec/2014 :

  Title : pour le moment c'est pas mal.
  Comment : Les graines sont parties assez rapidement, et facilement. Pour le moment 3 étoiles car c'est que le début, j'attends de voir les résultats de la récolte


  You can't post a review because you are not logged as a customer

  Log in / sign up
 • Somango XL
 • Somango XL
 • Somango XL
 • Somango XL
 • Somango XL
We do not ship this product to the following countries:
United States, Argentina

Customers who bought this product also bought: