White Widow

Amb el pas dels anys, s'han descobert, creuat i fumat milers de soques de marihuana. Possiblement no hi hagi cap altra soca més famosa i llegendària que la White Widow. 
 5/5 (762) Write a review
€ 20.00 amb IVA In stock

Mètode de pagament: VisaMasterBank transfer i Cash

Free shipping

 • Més informació
 • Especificacions
 • Questions (0)
 • Opinions (762)
 • Fotos de clients (10)
 • Termes i condicions de transport

Amb el pas dels anys, s'han descobert, creuat i fumat milers de soques de marihuana. Possiblement no hi hagi cap altra soca més famosa i llegendària que la White Widow. Encara avui en dia, l'origen d'aquesta soca és controvertit, tot i que podem garantir que la White Widow original és una clàssica holandesa que es va cultivar per primera vegada aquí, als Països Baixos.

La White Widow original es va crear a partir d'una raça Sativa pura de Brasil, pol·linitzada amb una híbrida Indica del sud de l'Índia. Aquesta Índica híbrida, segons explica la llegenda, fou el resultat d'anys de seleccionar i creuar a les muntanyes de Kerala per aconseguir plantes de marihuana amb un elevat contingut de resina.

Des del seu llançament original als anys 90, les llavors White Widow es van escampar per a tot arreu, la qual cosa va generar una gran varietat de plantes. Ara, totes les empreses de llavors ofereixen aquesta soca llegendària i Royal Queen Seeds no és diferent al presentar aquesta clàssica absoluta en una llavor feminitzada.

La nostra White Widow feminitzada creix fins a 1 metre d'alçària en interiors i pot assolir els 2 metres en exteriors. Necessita molt sol però es pot cultivar en climes més freds com per exemple, França, Regne Unit i, per descomptat, els Països Baixos. En cultius interiors, pot produir entre 55-65 grams per planta, o 450-500 grams per metre quadrat sota una bombeta de 600 vats. A l'exterior pot superar els 550-600 grams per planta, i és adequada per a climes del nord d'Europa, tot I que s'obtenen millors resultats en entorns més càlids.

Aquesta White Widow feminitzada acaba la seva floració al cap de 9 setmanes i, gràcies a la poca cura que necessita, és una planta perfecta per als productors novells. Aquestes condicions també són adequades per als productors que prefereixen un cultiu sea/screen of green (mar/pantalla verda).

Els efectes de la White Widow feminitzada són els característics d'una planta Sativa dominant, proporcionant al consumidor un viatge psicodèlic estel·lar. Els fumadors notaran una eufòria cerebral completa al seu cap que prové d'aquesta soca de marihuana. El sabor que notes en cada calada és net, amb un toc fresc de pi, seguit d'un subtil gust cítric quan espires. En resum, aquesta combinació d'eufòria cerebral amb un sabor net i fresc funciona per tal que aquesta varietat es converteixi en una de les nostres clàssiques més preferides, disponibles a partir d'avui.

 • THC: 19%
 • CBD: Medium
 • Yield Indoor: 450 - 500 gr/m2
 • Yield Outdoor: 550 - 600 gr/plant
 • Height Indoor: 60 - 100 cm
 • Height Outdoor: 150 - 190 cm
 • Floració: 8 - 9 Setmanes
 • Mes de la collita: Finals d‘octubre
 • Genètica: White Widow S1
 • Tipus: Sa 50% In 50% Ru 0%
 • Efecte: Extremadament relaxant
 • Clima: Warm
   

  By N. W. on 20/Oct/2017 :
  (5)

  Title : Indoor-Grow Lieblingssorte
  Comment : Eine meiner Indoor-Grow Lieblingssorten. Leicht zu züchten, eher kleinwüchsig, sehr potent mit angenehmer Wirkung. Recommended.

  By N. D. on 19/Oct/2017 :
  (5)

  Title : Good,good,good
  Comment : Nice & strong

  By P. H. on 16/Oct/2017 :
  (5)

  Title : Super Strain
  Comment : Hatte einen Samen als Gratissamen dazubekommen. Er hat nach 2Tagen den Kopf aus dem Jiffy gesteckt und hat nach 4Wochen Vegi 60g trocken unter 400W NDL in einem 11l Pot Allmix abgeworfen. Der Turn ist echt nicht übel von dem Weed!

  By P. R. on 13/Oct/2017 :
  (5)

  Title : parfaite
  Comment : belle, odorante, gouteuse elle est parfaite

  By K. D. on 13/Oct/2017 :
  (5)

  Title : white widow
  Comment : mooie plant, heel makkelijk in verzorging. geeft mooie dikke toppen

  By F. M. on 03/Oct/2017 :
  (4)

  Title : Good
  Comment : Nickel

  By C. D. on 03/Oct/2017 :
  (5)

  Title : White widow
  Comment : First time growing this strain outside, I planted a little late, however, couple weeks out from harvest and yield looks impressive!

  By S. J. on 28/Sep/2017 :
  (5)

  Title : Nice plants :)
  Comment : Absolute number 1 for growing and using.

  By W. S. on 25/Sep/2017 :
  (5)

  Title : White widow
  Comment : Fantastic service,great seeds,would recommend to anyone

  By T. C. on 25/Sep/2017 :
  (5)

  Title : White
  Comment : Très très bonne graine Grosse flo

  By M. D. on 22/Sep/2017 :
  (5)

  Title : Great product!
  Comment : 3/3 Seeds germinated. Verry strong high and a huge amount of trychomes

  By K. R. on 18/Sep/2017 :
  (5)

  Title : WW Gout incomparable
  Comment : A tester absolument ! Cet weed a un gout fruité et incomparable à d'autre weed , je la trouve vraiment excellente !

  By H. D. on 15/Sep/2017 :
  (4)

  Title : raisonable
  Comment : un effet de detente

  By K. D. on 13/Sep/2017 :
  (4)

  Title : Bonne production
  Comment : Germination un peut dur ,il a fallut l aider . Sinon facile a cultivés et bon rendement 85 gr sur une plante en 250 watt avec un gout bien prononcé .

  By M. L. :
  (5)

  The customer has rated the product but has not posted a review


  You can't post a review because you are not logged as a customer

  Log in / sign up
We do not ship this product to the following countries:
United States, Argentina

No customer questions for the moment.

Ask a question
Your Question has been successfully sent our team. Thanks for question!

Ask a question

CLIENTS QUE VAN COMPRAR AQUEST PRODUCTE TAMBÉ COMPRAREN:

Disclaimer

All cannabis seeds sold at Royal Queen Seeds are solely for personal use. We do not supply seeds to large scale or commercial growers. We reserve the right to refuse sale if we suspect this term is being breached.

Cistella

Articles GRATUÏTS inclosos

Cap producte

Transport € 0.00
Total € 0.00

Confirmar

Disclaimer

All cannabis seeds sold at Royal Queen Seeds are solely for personal use. We do not supply seeds to large scale or commercial growers. We reserve the right to refuse sale if we suspect this term is being breached.