Trustpilot

White Widow

 5/5 (661) Write a review
€ 20.00 amb IVA In stock

Mètode de pagament: VisaMasterBank transfer i Cash

Free shipping
Amb el pas dels anys, s'han descobert, creuat i fumat milers de soques de marihuana. Possiblement no hi hagi cap altra soca més famosa i llegendària que la White Widow. 

Amb el pas dels anys, s'han descobert, creuat i fumat milers de soques de marihuana. Possiblement no hi hagi cap altra soca més famosa i llegendària que la White Widow. Encara avui en dia, l'origen d'aquesta soca és controvertit, tot i que podem garantir que la White Widow original és una clàssica holandesa que es va cultivar per primera vegada aquí, als Països Baixos.

La White Widow original es va crear a partir d'una raça Sativa pura de Brasil, pol·linitzada amb una híbrida Indica del sud de l'Índia. Aquesta Índica híbrida, segons explica la llegenda, fou el resultat d'anys de seleccionar i creuar a les muntanyes de Kerala per aconseguir plantes de marihuana amb un elevat contingut de resina.

Des del seu llançament original als anys 90, les llavors White Widow es van escampar per a tot arreu, la qual cosa va generar una gran varietat de plantes. Ara, totes les empreses de llavors ofereixen aquesta soca llegendària i Royal Queen Seeds no és diferent al presentar aquesta clàssica absoluta en una llavor feminitzada.

La nostra White Widow feminitzada creix fins a 1 metre d'alçària en interiors i pot assolir els 2 metres en exteriors. Necessita molt sol però es pot cultivar en climes més freds com per exemple, França, Regne Unit i, per descomptat, els Països Baixos. En cultius interiors, pot produir entre 55-65 grams per planta, o 450-500 grams per metre quadrat sota una bombeta de 600 vats. A l'exterior pot superar els 550-600 grams per planta, i és adequada per a climes del nord d'Europa, tot I que s'obtenen millors resultats en entorns més càlids.

Aquesta White Widow feminitzada acaba la seva floració al cap de 9 setmanes i, gràcies a la poca cura que necessita, és una planta perfecta per als productors novells. Aquestes condicions també són adequades per als productors que prefereixen un cultiu sea/screen of green (mar/pantalla verda).

Els efectes de la White Widow feminitzada són els característics d'una planta Sativa dominant, proporcionant al consumidor un viatge psicodèlic estel·lar. Els fumadors notaran una eufòria cerebral completa al seu cap que prové d'aquesta soca de marihuana. El sabor que notes en cada calada és net, amb un toc fresc de pi, seguit d'un subtil gust cítric quan espires. En resum, aquesta combinació d'eufòria cerebral amb un sabor net i fresc funciona per tal que aquesta varietat es converteixi en una de les nostres clàssiques més preferides, disponibles a partir d'avui.

 • THC: 19%
 • CBD: Medium
 • Yield Indoor: 450 - 500 gr/m2
 • Yield Outdoor: 550 - 600 gr/plant
 • Height Indoor: 60 - 100 cm
 • Height Outdoor: 150 - 190 cm
 • Floració: 8 - 9 Setmanes
 • Mes de la collita: Finals d‘octubre
 • Genètica: White Widow S1
 • Tipus: Sa 50% In 50% Ru 0%
 • Efecte: Extremadament relaxant
 • Clima: Warm
   

  By M. C. on 30/Mar/2017 :
  (5)

  Title : Timeless
  Comment : Absolutely original White Widow. Got them as free seeds. All the features a WW should have you will find here. Thumb up!

  By C. C. on 29/Mar/2017 :
  (5)

  Title : Perfect
  Comment : Facile à faire pousser, une très bonne récolte sans difficultés ;)

  By L. Z. on 29/Mar/2017 :
  (5)

  Title : Perfect!
  Comment : I love this stain 100 / 5 :) White Whidow and Amnesia haze are best stains... Thanks RQS for this stains! :)

  By D. Z. on 27/Mar/2017 :
  (5)

  Title : Great experience
  Comment : Really nice strain. Easy to grow, very bushy, decent yield (29g dried) in micro tend grow under 100w Chinese LED, pleasant tasty smoke. The strongest one I have ever tried.

  By J. E. on 27/Mar/2017 :
  (5)

  Title : white widow
  Comment : Good beginnersplant .

  By N. B. on 23/Mar/2017 :
  (5)

  Title : Goede zaden
  Comment : Zaden gekocht bij een growshop, allemaal netjes ontkiemd en het eindproduct was van goede kwaliteit, goede high en lekkere geur. Verder geen ervaring met de rqs webshop dus daar kan ik verder niks over zeggen maar ik was tevreden over de zaden.

  By K. R. on 22/Mar/2017 :
  (5)

  Title : awesome
  Comment : Really nice strain, germinated really quickly, easy to grow, decent yield for 3 month micro cabinet grow, pleasant tasty smoke, excellent high. First time i smoked this strain, i was just sitting, smile all over my face, thinking that this is what excellent high feels like.

  By F. P. on 21/Mar/2017 :
  (4)

  Title : Really strong!
  Comment : The strongest one I have ever tried.

  By M. I. on 17/Mar/2017 :
  (5)

  Title : very strong
  Comment : very good quality

  By A. Z. on 15/Mar/2017 :
  (5)

  Title : Good stuff
  Comment : Piantata l' anno scorso... ottima resa e qualità RQS seria nella spedizione e nella qualità del prodotto... consigliato

  By A. Z. on 15/Mar/2017 :
  (5)

  Title : superb
  Comment : very good strain. 5/5 popped, tasty and classic.

  By Y. E. on 14/Mar/2017 :
  (5)

  Title : en attente
  Comment : en attente de recevoir cest petites graine

  By R. A. on 14/Mar/2017 :
  (5)

  Title : Very pleased
  Comment : 5 out of 5 poped , very good yeald

  By N. V. on 13/Mar/2017 :
  (5)

  Title : Great
  Comment : best strain

  By M. G. on 13/Mar/2017 :
  (5)

  Title : Top experience
  Comment : Top experience witvh seeds


  You can't post a review because you are not logged as a customer

  Log in / sign up
We do not ship this product to the following countries:
United States, Argentina
Recommended products:
CLIENTS QUE VAN COMPRAR AQUEST PRODUCTE TAMBÉ COMPRAREN:

Cistella

Articles GRATUÏTS inclosos

Cap producte

Transport € 0.00
Total € 0.00

Confirmar

Categories

Disclaimer

All cannabis seeds sold at Royal Queen Seeds are solely for personal use. We do not supply seeds to large scale or commercial growers. We reserve the right to refuse sale if we suspect this term is being breached.