White Widow

Amb el pas dels anys, s'han descobert, creuat i fumat milers de soques de marihuana. Possiblement no hi hagi cap altra soca més famosa i llegendària que la White Widow. 
 5/5 (722) Write a review
€ 20.00 amb IVA In stock

Mètode de pagament: VisaMasterBank transfer i Cash

Free shipping

Amb el pas dels anys, s'han descobert, creuat i fumat milers de soques de marihuana. Possiblement no hi hagi cap altra soca més famosa i llegendària que la White Widow. Encara avui en dia, l'origen d'aquesta soca és controvertit, tot i que podem garantir que la White Widow original és una clàssica holandesa que es va cultivar per primera vegada aquí, als Països Baixos.

La White Widow original es va crear a partir d'una raça Sativa pura de Brasil, pol·linitzada amb una híbrida Indica del sud de l'Índia. Aquesta Índica híbrida, segons explica la llegenda, fou el resultat d'anys de seleccionar i creuar a les muntanyes de Kerala per aconseguir plantes de marihuana amb un elevat contingut de resina.

Des del seu llançament original als anys 90, les llavors White Widow es van escampar per a tot arreu, la qual cosa va generar una gran varietat de plantes. Ara, totes les empreses de llavors ofereixen aquesta soca llegendària i Royal Queen Seeds no és diferent al presentar aquesta clàssica absoluta en una llavor feminitzada.

La nostra White Widow feminitzada creix fins a 1 metre d'alçària en interiors i pot assolir els 2 metres en exteriors. Necessita molt sol però es pot cultivar en climes més freds com per exemple, França, Regne Unit i, per descomptat, els Països Baixos. En cultius interiors, pot produir entre 55-65 grams per planta, o 450-500 grams per metre quadrat sota una bombeta de 600 vats. A l'exterior pot superar els 550-600 grams per planta, i és adequada per a climes del nord d'Europa, tot I que s'obtenen millors resultats en entorns més càlids.

Aquesta White Widow feminitzada acaba la seva floració al cap de 9 setmanes i, gràcies a la poca cura que necessita, és una planta perfecta per als productors novells. Aquestes condicions també són adequades per als productors que prefereixen un cultiu sea/screen of green (mar/pantalla verda).

Els efectes de la White Widow feminitzada són els característics d'una planta Sativa dominant, proporcionant al consumidor un viatge psicodèlic estel·lar. Els fumadors notaran una eufòria cerebral completa al seu cap que prové d'aquesta soca de marihuana. El sabor que notes en cada calada és net, amb un toc fresc de pi, seguit d'un subtil gust cítric quan espires. En resum, aquesta combinació d'eufòria cerebral amb un sabor net i fresc funciona per tal que aquesta varietat es converteixi en una de les nostres clàssiques més preferides, disponibles a partir d'avui.

 • THC: 19%
 • CBD: Medium
 • Yield Indoor: 450 - 500 gr/m2
 • Yield Outdoor: 550 - 600 gr/plant
 • Height Indoor: 60 - 100 cm
 • Height Outdoor: 150 - 190 cm
 • Floració: 8 - 9 Setmanes
 • Mes de la collita: Finals d‘octubre
 • Genètica: White Widow S1
 • Tipus: Sa 50% In 50% Ru 0%
 • Efecte: Extremadament relaxant
 • Clima: Warm
   

  By I. H. on 25/Jul/2017 :
  (5)

  Title : IKH
  Comment : got 3 of these germinated no problem been on 12/12for two weeks now and are looking really healthy so only time will tell what the finished product will be like will post once finished

  By M. K. on 24/Jul/2017 :
  (5)

  Title : best strain
  Comment : was soll man sagen .... einfach lecker... :) besten Samen für W.w eveeeeer !!

  By F. K. on 21/Jul/2017 :
  (5)

  Title : Alte Liebe neu entdeckt
  Comment : Hatte sehr wenig stretch in der Blüte. Ertragdaher etwas weniger als erwartet. Der Geschmack ist schon nach dem Trocknen ohne lange Lagerung toll und wie in meiner Erinnerung an damals. Wirkung sofort da und genau perfekt zwischen Stone und High angesiedelt. Uneingeschränkte Empfehlung!

  By G. D. on 21/Jul/2017 :
  (5)

  Title : Growing
  Comment : it's very good

  By X. F. on 18/Jul/2017 :
  (5)

  Title : Growing
  Comment : Let s hope my seeds will grow enough, i have started too late!

  By T. P. on 17/Jul/2017 :
  (5)

  Title : Old but gold
  Comment : Everybody knows the famous witch, nothing much to say - WIN

  By A. O. on 10/Jul/2017 :
  (5)

  Title : Bester Geschmack
  Comment : Habe bisher einige Sorten ausprobiert und finde den Geschmack am besten!

  By J. D. on 07/Jul/2017 :
  (5)

  Title : like it
  Comment : awesome strain

  By M. C. on 07/Jul/2017 :
  (5)

  Title : Top
  Comment : really good!

  By S. B. on 06/Jul/2017 :
  (5)

  Title : Great!
  Comment : Great seed!! excellent

  By M. B. on 04/Jul/2017 :
  (5)

  Title : Bin sehr gespannt
  Comment : Bestelle die Tage und freue mich schon wie blöd auf die WW. War bisher das beste das ich hatte /)

  By A. W. on 03/Jul/2017 :
  (5)

  Title : Top Strain
  Comment : Good taste and smell and a good vital plant :)

  By R. C. on 29/Jun/2017 :
  (5)

  Title : Spot on!
  Comment : Quick postage, love the free gifts, I'll have to wait to review the stuff but i reckon it'll be awesome. Will always buy from this store now

  By B. D. :
  (4)

  The customer has rated the product but has not posted a review

  By L. C. on 26/Jun/2017 :
  (5)

  Title : Ottimi semi
  Comment : Ottimi semi, sono rimasto sorpreso anche dal grinder in regalo e un piccolo poster, e anche di un seme di critical in omaggio, per soli 25 euro è un ottima trovata. Grande royal queen seeds :)


  You can't post a review because you are not logged as a customer

  Log in / sign up
We do not ship this product to the following countries:
United States, Argentina
CLIENTS QUE VAN COMPRAR AQUEST PRODUCTE TAMBÉ COMPRAREN:

Cistella

Articles GRATUÏTS inclosos

Cap producte

Transport € 0.00
Total € 0.00

Confirmar

Disclaimer

All cannabis seeds sold at Royal Queen Seeds are solely for personal use. We do not supply seeds to large scale or commercial growers. We reserve the right to refuse sale if we suspect this term is being breached.