Product successfully added to your shopping cart.
Check out
 

White Widow

White Widow
Amb el pas dels anys, s'han descobert, creuat i fumat milers de soques de marihuana. Possiblement no hi hagi cap altra soca més famosa i llegendària que la White Widow. 

Més detalls

 (555 Reviews)

€ 20.00 amb IVA

Afegir a la cistella

Amb el pas dels anys, s'han descobert, creuat i fumat milers de soques de marihuana. Possiblement no hi hagi cap altra soca més famosa i llegendària que la White Widow. Encara avui en dia, l'origen d'aquesta soca és controvertit, tot i que podem garantir que la White Widow original és una clàssica holandesa que es va cultivar per primera vegada aquí, als Països Baixos.

La White Widow original es va crear a partir d'una raça Sativa pura de Brasil, pol·linitzada amb una híbrida Indica del sud de l'Índia. Aquesta Índica híbrida, segons explica la llegenda, fou el resultat d'anys de seleccionar i creuar a les muntanyes de Kerala per aconseguir plantes de marihuana amb un elevat contingut de resina.

Des del seu llançament original als anys 90, les llavors White Widow es van escampar per a tot arreu, la qual cosa va generar una gran varietat de plantes. Ara, totes les empreses de llavors ofereixen aquesta soca llegendària i Royal Queen Seeds no és diferent al presentar aquesta clàssica absoluta en una llavor feminitzada.

La nostra White Widow feminitzada creix fins a 1 metre d'alçària en interiors i pot assolir els 2 metres en exteriors. Necessita molt sol però es pot cultivar en climes més freds com per exemple, França, Regne Unit i, per descomptat, els Països Baixos. En cultius interiors, pot produir entre 55-65 grams per planta, o 450-500 grams per metre quadrat sota una bombeta de 600 vats. A l'exterior pot superar els 550-600 grams per planta, i és adequada per a climes del nord d'Europa, tot I que s'obtenen millors resultats en entorns més càlids.

Aquesta White Widow feminitzada acaba la seva floració al cap de 9 setmanes i, gràcies a la poca cura que necessita, és una planta perfecta per als productors novells. Aquestes condicions també són adequades per als productors que prefereixen un cultiu sea/screen of green (mar/pantalla verda).

Els efectes de la White Widow feminitzada són els característics d'una planta Sativa dominant, proporcionant al consumidor un viatge psicodèlic estel·lar. Els fumadors notaran una eufòria cerebral completa al seu cap que prové d'aquesta soca de marihuana. El sabor que notes en cada calada és net, amb un toc fresc de pi, seguit d'un subtil gust cítric quan espires. En resum, aquesta combinació d'eufòria cerebral amb un sabor net i fresc funciona per tal que aquesta varietat es converteixi en una de les nostres clàssiques més preferides, disponibles a partir d'avui.

 • THC 19%+-
 • CBD Medium
 • Yield Indoor 450-500gr m2
 • Yield Outdoor 550-600 grams per plant dried
 • Height Indoor 60 - 100 cm
 • Height Outdoor 150 - 190 cm
 • Període de floració de 8 a 9 setmanes
 • Mes de la collita Finals d‘octubre
 • Genètica White Widow S1
 • Tipus Sativa: 50% Indica: 50%
 • Efecte Extremadament relaxant
   


  By Kevin L. :

  The customer has rated the product but has not posted a review, or the review is pending moderation

  By Flip R. on 23/Aug/2016 :

  Title : sweet
  Comment : iPerfecto para el sueño!

  By Daniel B. on 17/Aug/2016 :

  Title : White Widow
  Comment : 10 seeds delivered within 10 days. Due to late start only germinated 2 seeds. After 48hrs both seeds had roots almost 2cm long (wow!!!!). Planted 06/07 (outdoors/pots). 10hrs direct sunlight p/day and at night in warm dry shed under 300 lumen (solar) lamp. 6 weeks later and they are flowering........... Come cultivation time, not expecting full height or yield but looking forward to a descent crop..

  By Markus D. on 03/Aug/2016 :

  Title : Hammer dieser strain
  Comment : Wie schnell sie wachsen und schon so klein so intensiv riechen. Sehr gut zum kultivieren. Immer wieder gerne.

  By zefehrqerh A. :

  The customer has rated the product but has not posted a review, or the review is pending moderation

  By Lyubomir T. :

  The customer has rated the product but has not posted a review, or the review is pending moderation

  By nicholas D. on 14/Jul/2016 :

  Title : lovely
  Comment : Proper classic

  By Andrew C. on 08/Jul/2016 :

  Title : Brillent
  Comment : Great

  By Sacha M. on 04/Jul/2016 :

  Title : Nice
  Comment : Arrival right on time, all seeds turned female, no loss on the plants :)

  By daniele M. on 04/Jul/2016 :

  Title : super
  Comment : grandissimo sapore belle cime...e bella botta da provare

  By Gabriele L. :

  The customer has rated the product but has not posted a review, or the review is pending moderation

  By henri D. :

  The customer has rated the product but has not posted a review, or the review is pending moderation

  By Kai Cornelius G. on 20/Jun/2016 :

  Title : Whjte Widow
  Comment : All Samen sind gekeimt und haben das Eintopfen überstanden.Keine verluste.

  By ismael P. on 13/Jun/2016 :

  Title : avec cette plante tout le monde a " la main verte"
  Comment : avec cette plante tout le monde a " la main verte"....voila tout est dit! graine ideal pour debuter une culture et tout apprendre sur croissance et floraison , cette graine permet en effet d obtenir des resultat avec un minimum d entretien , elle a reussit a poussé malgré une meteo defavorable je la conseille au debutant

  By Michael H. on 10/Jun/2016 :

  Title : Sehr empfehlenswert
  Comment : Man muss einfach mal was ausprobieren. Ich denke, jede Sorte wirkt bei jedem anders. Ich persönlich hatte schon Bubblegum 6/10 , Silver Haze 7/10 , Amnesia Haze 7/10 Punkte. Bis jetzt ist für mich White Widdow die optimale Sorte. Der vergebe ich nun 8/10 Punkte für meine Bedürfnisse. Man ist nicht platt , hat gute Laune, man möchte irgendwas unternehmen, will sagen macht aktiv und man ist trotzdem High aber eben nicht so schläfrig. kann es nur weiterempfehlen, Werde jetzt noch Critical und Northern Light ausprobieren.


  You can't post a review because you are not logged as a customer

  Log in / sign up
 • White Widow
 • White Widow
 • White Widow
 • White Widow
 • White Widow
 • White Widow
 • White Widow
 • White Widow
 • White Widow
We do not ship this product to the following countries:
United States, Argentina

Customers who bought this product also bought: