Product successfully added to your shopping cart.
Check out
 

Ice

Ice
Què passa quan es creua una varietat afgana pura amb una Northern Light i una Skunk? Obtens una planta ICE, Indica Crystal Extreme, totalment coberta de glàndules de resina

Més detalls

 (199 Reviews)

€ 20.00 amb IVA

Afegir a la cistella

Què passa quan es creua una varietat afgana pura amb una Northern Light i una Skunk? Obtens una planta ICE, Indica Crystal Extreme, totalment coberta de glàndules de resina. Els buds que produeix aquesta magnífica híbrida són tan cristal•litzats i brillants que sembla que no existeixi un nom més adequat que ICE. Per a qualsevol cultivador que gaudeixi fent haixix de les seves plantes, aquesta és la millor varietat de Royal Queen Seeds per obtenir-ne.

La nostra Ice feminitzada, una Indica dominant igual que l’original, que no creix més de 2 metres d’alçària. El doblegat o podat de la part superior pot fer que la planta creixi pels costats, produint un major rendiment. Els cultivadors poden observar que aquesta planta de cànnabis mostra les clàssiques característiques de la Indica, amb grans fulles en forma de ventall. A vegades, si retires aquestes fulles en forma de ventall de la part superior, les branques inferiors creixen més.

La nostra llavor ICE feminitzada no és de les principals productores; té un rendiment d’uns 550-650grams per planta, o 400-450 grams per metre quadrat sota una bombeta de 600 vats. Prefereix un clima càlid com el d’Espanya o Califòrnia, i no floreix bé al nord d’Europa (Regne Unit, Països Baixos).

La ICE feminitzada de Royal Queen Seeds està llesta al cap de 8 setmanes de floració; tanmateix, molts cultivadors la deixen més temps, fins a 10 setmanes, per maximitzar el contingut de resina. Durant la floració, la ICE és una de les plantes de cànnabis més boniques per a cultivar, ja que les glàndules de resina li donen un toc brillant.

Tot i que la ICE feminitzada no sigui la nostra principal productora, ho compensa la seva fumada. La Indica realment dominant, combinada amb els cabdells coberts de gebre, provoquen un fort viatge físic.  Aquesta és la clàssica varietat de cànnabis relaxant que deixa al fumador tan reposat i tranquil que us aconsellem que la consumiu just abans d’anar-vos-en al llit. Els fumadors veterans que busquen guerra a l’hora d’esmorzar, no cal que busquin res més que la nostra ICE feminitzada.

El rendiment que li falta a la ICE, l’aconsegueix en la producció d’haixix: Ice-O-Lator, Ear Wax, Buddha, etc. Estem segurs que fins i tot el productor d’haixix més gran estarà encantat amb el material obtingut d’aquesta planta. Cap altra planta de marihuana de Royal Queen Seeds és tan adequada per a la producció d’haixix com la ICE.

 • THC 18%+-
 • CBD Low
 • Yield Indoor 400-450gr m2
 • Yield Outdoor 500-550 grams per plant dried
 • Height Indoor 80 - 120 cm
 • Height Outdoor 150 - 200 cm
 • Període de floració de 8 a 10 setmanes
 • Mes de la collita Setembre
 • Genètica Afghan x Northern Light x Skunk
 • Tipus Sativa: 10% Indica: 90%
 • Efecte benestar físic
   


  By Jean-pierre F. on 05/Sep/2016 :

  Title : graine cadeaux
  Comment : Merci a RQS pour c'est superbe graine la ice exelente variété rien a dire magnifique.

  By Tristan B. on 02/Aug/2016 :

  Title : Très bonne variété
  Comment : Strictement aucun problème sur la livraison, ni la germination. Rien de particulier pendant la culture, si ce n'est que j'ai du tomber sur une génétique assez grande, 10 bon cm de plus que les 3 autres variété que j'avais (Blue mystic, bubble kush, et pineapple kush). Odeur pas aussi fruité et attirante que la pineapple kush, mais très équilibré. Effet mi high mi stone du à une récolte assez tôt. Rien à redire dans cette variété. Elle sera probablement encore dans ma prochaine session d'indica !

  By Frederik H. on 21/Jul/2016 :

  Title : Fast growing
  Comment : Has over 20 tops without even topping it

  By Nerijus R. :

  The customer has rated the product but has not posted a review, or the review is pending moderation

  By Mohit J. on 10/May/2016 :

  Title : ice for your mind
  Comment : good plant and very great taste

  By Carlos B. on 10/May/2016 :

  Title : Excellent résultat
  Comment : Germination rapide, croissance relativement rapide et avec une bonne structure. Une floraison très volumineuse, parfumée et d'une bonne consistance. Un effet très convivial, sans parler de son goût appétissant. Petit détail: au moment de broiller la plante, une odeur parfumée évade la maison. C'est si agréable ;-)

  By Alan D. on 27/Apr/2016 :

  Title : great for beginners
  Comment : Very easy to grow and I find low maintenance gives you ease of mind.

  By Jan H. on 21/Apr/2016 :

  Title : Ice
  Comment : Quite unusual, but interesting and inspirational smell during flowering. No problems during whole growing. Yield was good enough, like other RQS strains. Effect strong as expected:) Satisfied with this herb:)

  By Anna K. on 29/Mar/2016 :

  Title : Best
  Comment : Just the beast

  By Raphael R. on 14/Mar/2016 :

  Title : Good
  Comment : Very good

  By Neven V. on 27/Jan/2016 :

  Title : Ice
  Comment : Fast shipping, germination 100%. Top quality indeed !

  By Enno J. on 25/Jan/2016 :

  Title : perfect short indica strain :D
  Comment : Really one big crystall covered headbud, really love this strain.

  By roger P. on 19/Jan/2016 :

  Title : ice is nice
  Comment : indica crystal extreme.ICE is very nice. great flavor. xlnt bouquet. feels great.....rush

  By Bastien P. on 15/Dec/2015 :

  Title : Jolie !
  Comment : Tres belle couleur en fin de floraison et un gout divin ^^

  By alexis D. on 15/Dec/2015 :

  Title : Good
  Comment : Super graine très simple et magnifique


  You can't post a review because you are not logged as a customer

  Log in / sign up
 • Ice
 • Ice
 • Ice
 • Ice
 • Ice
 • Ice
 • Ice
 • Ice
 • Ice
 • Ice
 • Ice
 • Ice
We do not ship this product to the following countries:
United States, Argentina

Customers who bought this product also bought: